SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » TEKNOLOJİ » 16 GB RAM ile gelecek Redmi K80’nun özellikleri ortaya çıktı

16 GB RAM ile gelecek Redmi K80’nun özellikleri ortaya çıktı

Yayınlanma:
ABONE OL
16 GB RAM ile gelecek Redmi K80’nun özellikleri ortaya çıktı

Redmi K80 serisi çok yakında tanıtılacak. Xiaomi’nin alt markası olan Redmi’nin yeni telefonları iki modelden oluşacak. Bu modeller Redmi K80 ve Redmi K80 Pro olarak karşımıza çıkacak. Beklenen telefonlarla ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Cihaz sürpriz bir şekilde IMEI veritabanında ortaya çıktı.

Redmi imzalı yeni telefonlar 24122RKC7C (K80) ve 24127RK2CC (K80 Pro) model numaralarıyla listeleniyor. Gizmochina’ya göre modellerin piyasaya çıkışı oldukça yaklaştı. Yeni sertifikalar alan modelin teknik detayları belli oldu.

Redmi K80 serisi özellikleri belli oldu

IMEI’de yer alan bilgilere göre Redmi’nin yeni telefon modelleri temassız ödemeler için NFC desteğine sahip olacak. 5G bağlantı desteğiyle sunulacak cihazlarda Bluetooth 5.3, kızılötesi, Wi-Fi 6 ve NFC destekleri yer alacak. Yani bağlantı konusunda kullanıcılar kusursuz bir deneyimden faydalanacak.

Redmi K80 serisi

Redmi K80 modeli Qualcomm’un tasarladığı Snapdragon 8 Gen 3 yonga setiyle çalışacak. Serinin daha gelişmiş modeli olan Redmi K80 Pro ise yakında resmi olarak tanıtılacak üst düzey yonga seti Snapdragon 8 Gen 4 yonga setine sahip olacak.

İddialara göre her iki cihazda da 120 Hz yenileme hızına sahip 1,5K çözünürlüklü OLED ekran yer alacak. 16 GB RAM kapasitesine sahip olacak model 1 TB’a kadar dahili depolama alanı sunacak.

Redmi’nin merakla beklenen telefonu yıl sonlarına doğru resmi olarak piyasaya duyurulacak. Şirketin yeni telefonu 100 W hızlı şarja sahip olan 5.500 mAh batarya kapasitesiyle gelecek. Son olarak cihaz Android 14 işletim sistemiyle çalışacak.

İlgili Haberler