SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » TEKNOLOJİ » 50 MP kameralı Realme GT 7 Pro güçlü donanımıyla rakip tanımayacak

50 MP kameralı Realme GT 7 Pro güçlü donanımıyla rakip tanımayacak

Yayınlanma:
ABONE OL
50 MP kameralı Realme GT 7 Pro güçlü donanımıyla rakip tanımayacak

Realme yeni telefonuyla rakiplerinin önüne geçecek. Kısa süre önce Realme GT 6 modelini piyasaya süren şirket, şimdi ise yepyeni bir modeli piyasaya duyurmayı planlıyor. İddialara göre bu telefon Realme’nin şimdiye kadar üretmiş olduğu en gelişmiş telefon olarak farkını ortaya koyacak.

Realme’nin yeni telefonu Realme GT 7 Pro için hazırlıklar tamamlandı ve lansman etkinliği bekleniyor. Yakın zaman önce cihazın IP69 sertifikasına sahip olduğu ve bu sayede suya dayanıklı bir yapıda olduğu ortaya çıkmıştı. Şimdiyse cihazın merak edilen birçok özelliği netlik kazandı.

Realme GT 7 Pro özellikleri

Yaptığı sızıntılarla tanınan ve güvenilir bir kaynak olarak nitelendirilen Digital Chat Station, Çinli sosyal medya platformu Weibo aracılığıyla yaptığı bir paylaşımda Realme markasının Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 ile piyasaya sürülecek cihazıyla alakalı detayları açıkladı.

Yapılan paylaşımda cihazın resmi adı belirtilmese de bunun Realme GT 7 Pro olduğu tahmin ediliyor. Şirketin en gelişmiş telefonu olacak bu model Realme GT 5 Pro’nun halefi olarak piyasaya sürülecek.

Realme GT 7 Pro

Ortaya çıkan bilgilere göre Realme GT 7 Pro modeli 1.5K çözünürlük kalitesiyle desteklenen ve kavisli kenarlara sahip bir ekranla karşımıza çıkacak. Öte yandan cihazın arka tarafında sol üst köşede üçlü kare kamera kurulumu sağlanacak.

Realme GT 7 Pro cihazı 50 MP ana kameraya sahip olacak. Ayrıca cihazda 3x yakınlaştırmaya sahip Sony IMX882 periskop lens yer alacak. 6.000 mAh pil kapasitesiyle gelmesi beklenen telefon 100 W hızlı şarjla gelecek.

İlgili Haberler