SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » SPOR » Bayern Münih ekibi, Fulham oyuncussu Joao Palhinha ile anlaştı

Bayern Münih ekibi, Fulham oyuncussu Joao Palhinha ile anlaştı

Yayınlanma:
ABONE OL
Bayern Münih ekibi, Fulham oyuncussu Joao Palhinha ile anlaştı

Bayern Münih takımı yeni sezon hazırlıklarına son sürat devam ediyor. Alman kulübün yeni transferi belli oldu. EURO 2024’te Portekiz formasıyla ter döken tecrübeli orta saha oyuncusu Palhinha, Münih ekibine imza attı. Başarılı futbolcu yeni sezonda Almanya liginde yeşil sahada boy göstermeye karar verdi.

Fabrizio Romano tarafından açıklanan bilgilere göre 28 yaşındaki tecrübeli futbolcu Bayern Münih kadrosuna dahil edildi. Geçen sezon İngiltere Premier Lig’de Fulham takımında forma giyen ve iki sezon boyunca aynı takımda koşturan oyuncu, Bayern’in yeni hamlesi olarak dikkatleri üzerinde topladı.

Palhinha transferi şu anda Bayern Münih tarafından resmi olarak açıklanmadı. Ancak Fabrizio Romano’ya göre Alman takımı Portekizli oyuncuya 55 milyon Euro ödeyecek. Tecrübeli orta saha 2028 yılına kadar Alman takımıyla anlaşma yapacak.

Palhinha Bayern Münih

Bayern Münih, EURO 2024’ün sona ermesi bekliyor

İddialara göre Bayern Münih takımının Palhinha’yı duyurması için kısa bir süre daha geçmesi beklenecek. Palhinha imzasının açıklanması için kulüp, Palhinha’nın da forma giydiği Portekiz takımının çeyrek finale yükseldiği EURO 2024 turnuvasını bekleyecek.

Portekiz adına turnuvanın sona ermesi ile beraber beklenen duyuru yapılacak. Portekiz, EURO 2024 turnuvası kapsamında bu Cuma günü çeyrek finalde Fransa ile karşılaşacak. Karşılaşma TRT 1 ekranlarından izlenebilecek.

İlgili Haberler