SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » SPOR » Alagöz Holding Iğdır FK, Portekizli Orta Saha Oyuncusu ile Anlaştı

Alagöz Holding Iğdır FK, Portekizli Orta Saha Oyuncusu ile Anlaştı

Yayınlanma:
ABONE OL
Alagöz Holding Iğdır FK, Portekizli Orta Saha Oyuncusu ile Anlaştı

Trendyol 1. Lig‘e yükselen Alagöz Holding Iğdır FK, kadrosunu güçlendirmek adına önemli bir transfere imza attı. Portekiz 2. liginden CS MAritomo takımında top koşturan orta saha oyuncusu Marcos Silva (26) orta saha oyuncusu ile 2 yıllığına anlaşma sağlandı ve takımın yeni sezon hazırlıkları kapsamında kadroya katıldı.

Kulüp yetkilileri, oyuncunun transferi için uzun süredir görüşmelerde bulunduklarını ve nihayet anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Transferin finansal detayları kamuoyu ile paylaşılmazken, oyuncunun 2 yıllık sözleşmeye imza attığı öğrenildi.

Portekizli oyuncu, daha önce oynadığı kulüplerde sergilediği performansla dikkat çekmiş ve teknik kapasitesiyle orta sahaya dinamizm kazandırmış bir isim. 25 yaşındaki futbolcu, Alagöz Holding Iğdır FK’nın orta sahasında önemli bir rol üstlenecek. Hem hücum hem de savunma yönünde de etkili.

Kulüpten yapılan resmi açıklama şu şekilde; “Takımımız, Portekiz 2. Lig takımlarından CS Maritimo forması giyen Marcos Silva ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Yeni transferimiz Marcos Silva’ya kulübümüze ‘hoş geldin’ diyor, yeşil-beyazlı formamız ile başarılar diliyoruz.

Alagöz Holding Iğdır FK Teknik Direktörü ise,transferin ardından yaptığı açıklamada, “Portekizli oyuncumuzun katılımıyla orta sahada daha yaratıcı ve dinamik bir yapıya kavuşacağımıza inanıyorum. Yeni sezonda hedeflerimize ulaşmak için önemli bir adım attık” dedi.

İlgili Haberler