SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » OYUN » Alan Wake 2 için yeni DLC paketi geliyor! Çıkış tarihi belli oldu

Alan Wake 2 için yeni DLC paketi geliyor! Çıkış tarihi belli oldu

Yayınlanma:
ABONE OL
Alan Wake 2 için yeni DLC paketi geliyor! Çıkış tarihi belli oldu

Redemy Entertainment şirketi tarafından geliştirilen ve oyunseverler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Alan Wake 2 oyunu çok yakında yeni bir DLC paketine sahip olacak. Ortaya çıkan bilgilere göre oyunun yeni DLC’si olacak The Lake House, Ekim ayında oyunculara sunulacak.

GamingBolt’a göre yeni Alan Wake 2 DLC’si The Lake House için artık sayılı bir süre kaldı. Şimdilik Redemy Entertainment şirketi DLC’nin kesin çıkış tarihi ile ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Fakat oyunun resmi SSS sayfasında bu sürpriz detaya yer verildi. Ortaya çıkan bu gelişme oyunun hayranlarını şimdiden oldukça heyecanlandırmayı başardı.

Alan Wake 2 oyuncuları için The Lake House DLC paketi geliyor

Beklenen yeni DLC paketi The Lake House heyecan dolu bir atmosferle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Hikayede bağımsız bir hükümet kuruluşu tarafından gizli araştırmalar gerçekleştirmek için geliştirilen esrarengiz bir tesis karşımıza çıkıyor. Oyunun RSS sayfasında hikayeyle ilgili şu bilgiler yer alıyor:

“The Lake House bağımsız bir hükümet organizasyonu tarafından gizli araştırmalar yapmak için Cauldron Gölü kıyısında kurulan gizemli bir tesis… Ancak ta ki bir şeyler ters gidene kadar…”

Alan Wake 2 The Lake House DLC

Alan Wake 2 oyuncuları tarafından merakla beklenen yeni The Lake House DLC paketi birçok sürprizle karşımıza çıkacak. Bu sürprizlerden bir tanesi de DLC’nin Control oyunu ile bir crossover içermesi olacak. Çok yakında DLC ile ilgili daha fazla bilgi ortaya çıkması bekleniyor.

İlgili Haberler