SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » MAGAZİN » Aleyna Tilki sadece göğüs uçlarını kapattı: Takipçileri like yağdırdı

Aleyna Tilki sadece göğüs uçlarını kapattı: Takipçileri like yağdırdı

Genç popçu Aleyna Tilki, yeni Instagram paylaşımı ile herkesi mest etmeyi başardı. Genç şarkıcı paylaşımın bir de yeni sürprizlere devam edeceklerini de ekledi. İşte Aleyna Tilki'nin son paylaşımı...

Yayınlanma:
ABONE OL
Aleyna Tilki sadece göğüs uçlarını kapattı: Takipçileri like yağdırdı

Genç popçu Aleyna Tilki, yeni Instagram paylaşımı ile herkesi mest etmeyi başardı. Genç şarkıcı paylaşımın bir de yeni sürprizlere devam edeceklerini de ekledi. İşte Aleyna Tilki’nin son paylaşımı…

Türk pop müziğinin genç ve başarılı isimlerinden Aleyna Tilki, cesur paylaşımları ve müzik kariyerindeki başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. ‘Sen Olsan Bari’, ‘Yalnız Çiçek’ ve ‘Cevapsız Çınlama’ gibi hit şarkılarıyla tanınan Tilki, son olarak Instagram hesabından yaptığı cesur bir paylaşım ile yine gündeme oturdu.

“Yeni sürprizlere devam”

Geçtiğimiz günlerde “Hoşuna Gidiyo” adlı yeni şarkısını dinleyicileriyle buluşturan Tilki, takipçilerine yeni sürprizler hazırladığını duyurdu. Instagram’da “Yeni çıkardığımız şarkıdan sonra yeni sürprizlere devam” notuyla paylaştığı fotoğraf, hayranlarından büyük ilgi gördü. Tilki’nin banyodan çektiği ve dilini dışarı çıkararak verdiği poz, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

İLGİLİ HABER Türk popunun devlerinden Metin Arolat hayatını kaybetti!
Genç popçu Aleyna Tilki, yeni Instagram paylaşımı ile herkesi mest etmeyi başardı. Genç şarkıcı paylaşımın bir de yeni sürprizlere devam edeceklerini de ekledi. İşte Aleyna Tilki'nin son paylaşımı...

aleyna tilki

Aleyna Tilki Kimdir?

Aleyna Tilki, Trabzonlu bir anne ve Konyalı bir babanın çocuğu olarak Konya’da dünyaya geldi. İlk olarak Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılarak tanınan Tilki, 2016 yılında Emrah Karaduman’ın “Cevapsız Çınlama” adlı şarkısındaki vokaliyle büyük bir çıkış yakaladı. Şarkının klibi, Türkiye’de en çok izlenen video klip oldu ve Tilki’yi müzik dünyasında bir fenomen haline getirdi.

2017’de yayımladığı ilk solo single’ı “Sen Olsan Bari” ile büyük bir başarı yakalayan Aleyna Tilki, kısa sürede Türkiye’nin en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. 2019 yılında Warner Music Group ile anlaşma imzalayarak uluslararası müzik sahnesine adım atan Tilki, 2021 yılında yayınladığı İngilizce şarkısı “Retrograde” ile dünya çapında da adından söz ettirdi.

Aleyna Tilki, müzik kariyerinin yanı sıra cesur ve dikkat çekici paylaşımlarıyla da sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine sahip. Şimdilerde hayranlarına yeni sürprizler hazırladığını belirten genç şarkıcı, hem kariyeri hem de özel hayatıyla gündemden düşmüyor.

İlgili Haberler