SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » GÜNDEM » Ankara’da toptancı hali karıştı: 2 kişi öldü

Ankara’da toptancı hali karıştı: 2 kişi öldü

Ankara'da Toptancı Hali'nde çıkan aile kavgası kanlı sonuçlandı. Yer tartışması nedeniyle başlayan olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Yayınlanma:
ABONE OL
Ankara’da toptancı hali karıştı: 2 kişi öldü

Ankara’da Toptancı Hali’nde çıkan aile kavgası kanlı sonuçlandı. Yer tartışması nedeniyle başlayan olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Yenimahalle ilçesinde bulunan Ankara Toptancı Hali’nde yaşanan üzücü olayda, akraba olan iki grup arasında çıkan yer tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Meydana gelen çatışmada 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

silahlı saldırı

İLGİLİ HABER Tokat’ta zihinsel engelli genç, bıçakla bir kadına saldırdı!
Ankara'da Toptancı Hali'nde çıkan aile kavgası kanlı sonuçlandı. Yer tartışması nedeniyle başlayan olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Yenimahalle’de Meydana Gelen Olayda 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Toptancı Hali’nde, dün akşam saatlerinde yaşanan üzücü olayda iki akraba grubu arasında çıkan tartışma kanlı sonuçlandı. Alınan bilgilere göre, saat 21.00 sıralarında başlayan ve yer paylaşımı nedeniyle büyüyen tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü.

Olayda, F.K. isimli şüphelinin üzerinde taşıdığı tabancayla rastgele ateş açtığı belirtildi. Açılan ateş sonucu Ömer K., Gürkan K., Fevzi Miraç K. ve Ali B. yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Ancak, Ömer K. ve Gürkan K., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti. Diğer yaralılar olan Fevzi Miraç K. ve Ali B.’nin tedavileri ise devam ediyor.

Olay yerinden kaçan şüpheli F.K.’yı yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. Polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyerek şüphelinin yakalanması için yoğun çaba sarf ediyor.

İlgili Haberler