SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » GENEL » Apple TV+’ın popüler dizisi iptal edildi! Yeni sezonu gelmeyecek

Apple TV+’ın popüler dizisi iptal edildi! Yeni sezonu gelmeyecek

Yayınlanma:
ABONE OL
Apple TV+’ın popüler dizisi iptal edildi! Yeni sezonu gelmeyecek

Apple’ın Netflix rakibi dijital platformu Apple TV+ popüler bir dizisini iptal etti. Chris O’Dowd’un başrolünü üstlendiği The Big Door Prize için maalesef yolun sonuna gelindi. İlk bölümü 2023 yılının Mart ayında yayınlanan Amerikan komedi dizisi aynı adlı kitaptan uyarlanarak ekranlara taşınmıştı.

Şimdiye kadar 2 sezon ve toplamda 16 bölüme sahip olan The Big Door Prize bu yılın Nisan ayında 2. sezonu ile karşımıza çıkmıştı. Dizinin hayranları 3. sezon için heyecanlı bir bekleyişe girerken ne yazık ki Apple’dan üzücü haber geldi. Şirket diziye yeni sezon onayı vermedi.

Seyircilerden oldukça pozitif yorumlar alan komedi dizisi Rotten Tomatoes’e göre ilk sezonunda yüzde 92 beğeni oranı aldı. İkinci sezonda bir miktar izleyici kaybeden dizi yaşadığı kayıpla birlikte yüzde 86’lık beğeni oranına geriledi. Ancak yine de izleyiciler diziyi benimseyen çok sayıda hayran bulunuyordu.

The Big Door Prize konusu ve oyuncuları

Amerikan yazar MO Walsh tarafından kaleme alınan kitaptan esinlenerek hayata geçirilen dizi, Emmy ödüllü David West Read tarafından geliştirilip ekranlara taşındı. Dizide sessiz ve mütevazı bir kasaba olan Deerfield’da yaşanan gizemli olaylar konu alınıyor. Sakin bir yaşam süren kasabada yerel bir mağazada beliren esrarengiz bir makine ile gizem başlıyor ve olaylar gelişiyor. Bu makine, kasabadaki herkesin “yaşam potansyiyelini” ortaya çıkarmayı vaat ediyor. Bu noktadan sonra kasaba halkı kendilerini aynı anda hem umut hem de derin bir kaosun içinde buluyor.

The Big Door Prize

Steven Tsuchida, Heather Jack, Jordan Canning, Satya Bhabha ve Declan Lowney’in yönetmen koltuğunda oturduğu eğlenceli ve düşündürücü dizide Chris O’Dowd, Gabrielle Dennis, Josh Segarra, Ally Maki, Djouliet Amara, Sammy Fourlas, Crystal Fox ve Damon Gupton gibi yıldız oyuncular rol aldı.

İlgili Haberler