SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » TEKNOLOJİ » Apple’ın Vision Pro Gözlüğü Küresel Lansman İçin Hazırlandı

Apple’ın Vision Pro Gözlüğü Küresel Lansman İçin Hazırlandı

Yayınlanma:
ABONE OL
Apple’ın Vision Pro Gözlüğü Küresel Lansman İçin Hazırlandı

Teknoloji devi Apple’ın giyilebilir cihaz sektöründeki çalışmaları da devam ediyor. Geride bıraktığımız Şubat ayında Vision Pro gözlüğünü ABD’de piyasaya süren şirketin bu satışlarda istediği verimi alamaması nedeniyle global pazara açılması bekleniyor.

Temmuz 2024 tarihinden itibaren Apple Vision Pro modelinin Avrupa başta olmak üzere Asya’nın da belli bölgelerinde pazara çıkacağı öne sürüldü. Genel bir lansman hazırlığında olan Apple’ın bu hamlesi ile satışlarını da katlaması bekleniyor.

Apple Vision Pro Geliyor

Birleşik Krallık’ta olduğu bildirilen bir Apple Store mağazasının tasarımının genel olarak yenilendiği ve Vision Pro gözlüklerine özel olarak yeni koltukların bu mağazalara yerleştirildiği dikkat çekti. Mağazalar ayrıca “Avenue” bölümlerini Vision Pro ve aksesuarlarını daha belirgin olacak şekilde yeniliyor. Bu da küresel lansmanla birlikte Temmuz ayında görsel yenileme yapılacağını gösteriyor.

vision pro lansman

Vision Pro ile ilgili tam olarak kesin çıkış tarihi bilinmemekle beraber Apple’ın 10 Haziran’da düzenlenecek WWDC etkinliğinde bu lansmanı gerçekleştirmesi bekleniyor. ABD’de 3500 dolar fiyat etiketi olan bu ürünün özellikle gelişmekte olan ülkelerde nasıl bir talep göreceği şimdilik soru işareti. Şirketin Vision Pro modelini satışa çıkaracağı ülkeler arasında Avustralya, Kanada, Fransa, Almanya, Japonya, Singapur ve Güney Kore yer alıyor. Ürünün ülkemize gelip gelmeyeceği şimdilik belirsizliğini koruyor.

İlgili Haberler