SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » MAGAZİN » Baba olmaya hazırlanan Kadir Doğulu resmen iflas etti

Baba olmaya hazırlanan Kadir Doğulu resmen iflas etti

Ünlü çift Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün ortak olduğu Alim Yapım şirketi, iflas etti. Maaşlarını alamayan çalışanlar, Doğulu'ya dava açmaya hazırlanıyor.

Yayınlanma:
ABONE OL
Baba olmaya hazırlanan Kadir Doğulu resmen iflas etti

Ünlü çift Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün ortak olduğu Alim Yapım şirketi, iflas etti. Maaşlarını alamayan çalışanlar, Doğulu’ya dava açmaya hazırlanıyor.

Neslihan Atagül geçtiğimi günlerde anne olmaya hazırlandığını duyurmuştu. Sevenlerini mutlu eden bu haberin üzerine gözler ünlü çiftin üzerine çevrildi. Fatih Harbiye setinde bir arada oynayan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, bebek bekledikleri sırada Kadir Doğulu’nun şirketiyle ilgili iflas haberleriyle gündeme geldi.

Aşkın Pusulasına Fren! Alim Yapım İflas Etti! 

Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül ile birlikte kurduğu Alim Yapım ile son olarak “Aşkın Pusulası” dizisine imza atmıştı. Ancak dizi, 7. bölümde ani bir şekilde durduruldu. Bu durum, şirketin mali durumunu oldukça zorladı.

İLGİLİ HABER Türk popunun devlerinden Metin Arolat hayatını kaybetti!
Ünlü çift Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün ortak olduğu Alim Yapım şirketi, iflas etti. Maaşlarını alamayan çalışanlar, Doğulu'ya dava açmaya hazırlanıyor.

neslihan atagül kadir doğulu

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, ekonomik sıkıntılar nedeniyle Alim Yapım ofisi kapatıldı. Üç ay boyunca maaşlarını alamayan hem dizi hem de ofis çalışanları, mağduriyetlerini gidermek için yasal yollara başvurmaya hazırlanıyor. Kadir Doğulu ve ortaklarının bu süreçte çalışanlara ödeme süresi istediği ve daha sonra ofisi boşalttığı öğrenildi.

Alperen Duymaz, Engin Öztürk ve Büşra Develi’nin başrollerini paylaştığı “Aşkın Pusulası” dizisinin beklenmedik bir şekilde durdurulması, hem oyuncuları hem de diziyi sevenleri üzdü. Dizinin yarım kalmasıyla birlikte set çalışanları da işsiz kaldı.

Konuyla ilgili henüz Alim Yapım’dan resmi bir açıklama gelmemişken yaşanan bu durum, sektörde büyük yankı uyandırdı.

Kadir Doğulu, Mert Akay ve Mehmet Tan gibi isimlerin ortak olduğu ve 2019 yılında kurulan Alim Yapım şirketinin sermaye büyüklüğü 24 milyon TL olarak açıklandı. Bu bilgi, şirketin iflas haberleri sonrası dikkat çekti.

İlgili Haberler