SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » SPOR » Barcelona’dan Joao Cancelo ve Joao Felix hakkında akılları karıştıran açıklama!

Barcelona’dan Joao Cancelo ve Joao Felix hakkında akılları karıştıran açıklama!

Yayınlanma:
ABONE OL
Barcelona’dan Joao Cancelo ve Joao Felix hakkında akılları karıştıran açıklama!

İspanya La Liga’nın başarılı ekiplerinden biri olan Barcelona dikkat çekici bir haberle karşımıza çıktı. Transfer perdesi açıldığından bu yana hareketli bir süreç işleyen kulüp, takımda yer alan bazı oyuncuların ayrılıklarıyla ilgili birtakım sorunlarla karşılaştı. Joao Cancelo ve Joao Felix ile ilgili dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Barcelona takımı Joao Cancelo ve Joao Felix ikilisinin kiralık sözleşmelerinin sona erdiğini kamuoyu ile paylaştı. Ancak daha sonra kulüp ilginç bir hamlede bulunarak sosyal medya üzerinden yaptığı bu paylaşımları kaldırdı. Barcelona’nın bu iki oyuncuyla yaşadığı kriz büyük bir dikkat topladı ve akıllarda bazı soru işaretleri bıraktı.

Barcelona’nın iki tecrübeli oyuncusu ile ilgili bu karmaşıklık Barça taraftarları arasında oldukça büyük bir şaşkınlıkla karşılandı. Barcelona takımının gönderisini silmesi taraftarları kulübün geleceğine dair belirsizliğe sürükledi.

Joao Cancelo Joao Felix

Marcos Alonso ile yollar ayrıldı

Barcelona takımı transfer sezonu açıldığından bu yana yalnızca tek bir ismin takımdan ayrıldığını doğruladı. Bu isim 33 yaşındaki İspanyol defans oyuncusu Marcos Alonso oldu. Bek pozisyonunda görev alan yıldız sezon boyunca çok sayıda sakatlık problemi ile karşılaştı. Alonso’nun sırt bölgesinde yaşadığı sakatlık, sezon süresinde sadece sekiz defa sahaya çıkmasıyla sonuçlandı. Bu nedenle kulüp oyuncuyla yola devam etmekten vazgeçti.

Ünlü gazeteci Fabrizio Romano’ya göre Cancelo ile Felix’in durumları hala belirsizliğini korumaya devam ediyor. Barcelona takımının sosyal medya paylaşımını neden sildiği konusunda herhangi bir açıklama gelmedi. Yakında bu konuda kulüpten bir açıklama yapılması bekleniyor.

İlgili Haberler