SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » OYUN » Black Myth: Wukong’un Xbox macerası belirsizliğini koruyor

Black Myth: Wukong’un Xbox macerası belirsizliğini koruyor

Game Science'in geliştirdiği bir Çin oyunu olan Black Myth: Wukong, 10 milyondan fazla kopya sattı. Ancak bu oyunun Xbox konsollarına gelip gelmeyeceği tamamen belirsiz görünüyor.

Yayınlanma:
ABONE OL
Black Myth: Wukong’un Xbox macerası belirsizliğini koruyor

Game Science’in geliştirdiği bir Çin oyunu olan Black Myth: Wukong, 10 milyondan fazla kopya sattı. Ancak bu oyunun Xbox konsollarına gelip gelmeyeceği tamamen belirsiz görünüyor.

Game Science’in geliştirerek 20 Ağustos’ta yayınladığı Black Myth: Wukong adlı oyun, rekorlar kırmaya devam ediyor. Oyun kısa sürede 10 milyonun üzerinde kopya sattı ve Steam’deki tek oyunculu bir oyun arasında en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısına sahip oldu.

Black Myth: Wukong, Çin’deki PS5 satışlarını da artırdı. Ancak oyunun henüz Xbox konsollarına çıkmadığı görülürken söylentilere göre Mayısmun Kral’ın Xbox’a gelme durumu da süresiz olarak ertelenebilir.

İLGİLİ HABER Oyunseverlere kötü haber: Riot Games’ten dev zam
Game Science'in geliştirdiği bir Çin oyunu olan Black Myth: Wukong, 10 milyondan fazla kopya sattı. Ancak bu oyunun Xbox konsollarına gelip gelmeyeceği tamamen belirsiz görünüyor.

Başlangıçta Black Myth: Wukong’un PC ve PS5’in yanı sıra Xbox platformlarında da piyasaya sürülmesi planlanıyordu. Ancak son aylarda Xbox logosu oyunun pazarlama materyalleri üzerinden kaldırıldı.

Oyunun Xbox’a getirilmesi zor!

Black Myth Wukong'un Xbox macerası belirsizliğini koruyor

Microsoft geçen hafta oyunun Xbox’a geleceğini doğrularken henüz bir tarih bilgisi paylaşılmadı. Resmi olarak Game Science ile Microsoft, Wukong’un neden PlayStation ile PC ile aynı anda Xbox’ta yayınlanmadığını açıklamadı.

Fakat; nedenini anlamak için resmi bir açıklamaya ihtiyacınız yok. Microsoft, Xbox’ta yayınlanan oyunların Series X ve Series S konsollarında aynı anda yayınlanmasını istiyor. Xbox Serisi Ancak S Serisi için bunu söylemek mümkün değil çünkü bu konsol önemli ölçüde daha zayıf. Yani iki platformda yayınlanması oyunun Xbox’a getirilmesini zorlaştırıyor.

konuşulanlara göre, Black Myth Wukong’un Xbox sürümü teknik sorunlar nedeniyle ertelendi. Oyunun, konsol performansını etkileyen ciddi çökmelere neden olabilecek “bellek sızıntısı” adı verilen bir hataya sahip olduğu bildiriliyor. Bundan dolayı da oyunun Xbox platformuna gelip gelmeyeceğinin tamamen belirsiz olduğu belirtildi.

İlgili Haberler