SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » SPOR » Boluspor Sezonun İlk Maçında Alagöz Holding Iğdır FK’ye 1-0 Mağlup Oldu

Boluspor Sezonun İlk Maçında Alagöz Holding Iğdır FK’ye 1-0 Mağlup Oldu

Yayınlanma:
ABONE OL
Boluspor Sezonun İlk Maçında Alagöz Holding Iğdır FK’ye 1-0 Mağlup Oldu

Boluspor, Trendyol 1. Lig’in ilk haftasında sahasında ağırladığı Alagöz Holding Iğdır FK’ye 1-0 yenilerek sezona puansız başladı. Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, ev sahibi ekip üstünlük kurmakta zorlanırken, misafir takımın bulduğu gol maçın sonucunu belirledi.

Maçın Önemli Anları

Karşılaşmanın 36. dakikasında Alagöz Holding Iğdır FK, Ahmet Emin Engin’in attığı golle 1-0 öne geçti. Boluspor’un maç boyunca beraberliği sağlama çabaları sonuçsuz kaldı. Özellikle ikinci yarıda ev sahibi ekip gol arayışını sürdürse de, Alagöz Holding Iğdır FK savunması bu atakları başarıyla savuşturdu.

55.dakikada yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle stadyumun ışıkları sönünce maça yaklaşık 6 dakikalık bir ara verildi. Bu beklenmedik duraklama, Boluspor’un temposunu daha da düşürdü ve oyunun akışını olumsuz etkiledi.

Kadrolar ve Sarı Kartlar

Boluspor sahaya şu kadro ile çıktı: Çağlar Şahin Akbaba, Ali Ülgen, Oğuz Kağan Güçtekin, Berk Yıldız, Jefferson, Oulare, Onur Ulaş, Posmac, Avramovski, Enes Alıç, Burak Asan. Teknik direktör, ikinci yarıda Tunahan Çiçek, Khouma, Vusal İskandarlı ve Hüsamettin Yener gibi oyuncuları oyuna alarak skoru değiştirmeye çalıştı ancak bu çabalar yeterli olmadı.

Alagöz Holding Iğdır FK ise Furkan Köse, Ricardo Martins Guimaraes, Caner Cavlun, Burak Bekaroğlu, Alim Öztürk, Ahmet Emin Engin, Berkan Mahmut Keskin, Lico, Hasan Hatipoğlu, Regattin ve Rosario ile sahaya çıktı. Misafir takımın teknik direktörü, skoru korumak adına ikinci yarıda Ömer Hasan Şişmanoğlu, Burak Altıparmak, Catic, Mert Çölgeçen ve Rodrigues gibi isimleri oyuna dahil etti.

Maçta Boluspor’dan Oğuz Kağan Güçtekin 63. dakikada sarı kart görürken, Alagöz Holding Iğdır FK’den ise Regattin, Lico, Guimaraes ve Alim Öztürk sarı kartla cezalandırıldı.

İlgili Haberler