SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » GÜNDEM » Böyle aile olmaz olsun: 2 yaşındaki çocuğa korkunç işkence!

Böyle aile olmaz olsun: 2 yaşındaki çocuğa korkunç işkence!

Yürekleri burkan haber! Küçücük çocuğa akıl almaz işkence! Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
ABONE OL
Böyle aile olmaz olsun: 2 yaşındaki çocuğa korkunç işkence!

Yürekleri burkan haber! Küçücük çocuğa akıl almaz işkence! Detaylar haberimizde.

Mardin’in Artuklu ilçesinde Suriyeli H.A.’nın 3-4 yaşındaki oğluna işkence yaptığı iddia edilen eşi de polis ekiplerince gözaltına alındı. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

BABASI İŞKENCEYİ KABUL ETTİ

Olay, dün akşam saatlerinde Artuklu ilçesine bağlı Savur Kapı mevkiinde meydana geldi. Mahalle sakinleri, Suriyeli uyuşturucu bağımlısı olduğu sanılan H.A.’nın, ismi henüz bilinmeyen 3-4 yaşındaki oğullarına işkence yaptığını polise bildirdi. Ekip, bölgeye ulaşarak H.A.’nın yaşadığı evde arama yaptı. Elleri plastik kelepçeyle bağlanan çocuk, çevredeki vatandaşlar tarafından tedavi edilmek üzere hastaneye götürüldü. Mahalle sakinleri, baba H.A’yı gözaltındayken linç etmeye çalıştı. Polis, H.A.’yı linçten kurtarırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Mahalle sakinlerinden Behçet Kaymaz, çocuğa 2 ay boyunca işkence yapıldığını belirterek, şöyle konuştu: 

İLGİLİ HABER Tokat’ta zihinsel engelli genç, bıçakla bir kadına saldırdı!
Yürekleri burkan haber! Küçücük çocuğa akıl almaz işkence! Detaylar haberimizde.

Babası İşkenceyi Kabul Etti

“Çocuğun babası Suriyeli uyuşturucu bağımlısı. İki ay önce buraya taşındılar. İki ay boyunca bu çocuğa işkence etmeye devam ettiler. Tutuklu bulunan babasının karakolda kendisine işkence yaptığını itiraf ettiği öğrenildi. Dün bir arkadaşımın yanında oturuyordum. Daha sonra mahallenin çocukları yanımıza gelerek çocuğa işkence yapıldığını söylediler. Çabucak eve vardık ve kimse kapıyı açmadı, biz de kapıyı kırarak içeriye girdik. Çocuğu dışarı çıkardık ve bitkin olan çocuğa su ve yemek verdik. Daha sonra durumu polise bildirdim. Polis gelip müdahale etti. Çocuğu hastaneye, anne-babayı ise polis karakoluna götürdüler. Gözaltında kalıyorlar. Bu çocuğun devlete teslim edilmesini istiyoruz. Umarım anne ve babası ağır bir ceza alır”

İlgili Haberler