SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » OTOMOBİL » BYD, teknoloji devi Huawei ile el sıkıştı

BYD, teknoloji devi Huawei ile el sıkıştı

BYD, Huawei ile bir anlaşmaya vardı! Otonom sürüş için yapılan anlaşma dünyada bir ilk! Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
ABONE OL
BYD, teknoloji devi Huawei ile el sıkıştı

BYD, Huawei ile bir anlaşmaya vardı! Otonom sürüş için yapılan anlaşma dünyada bir ilk! Detaylar haberimizde.

BYD’nin alt markası Fang Cheng Bao, sürücü destek sistemlerini kullanmak için teknoloji devi Huawei’le bir anlaşmaya vardı. Huawei otonom sürüşe destek olacak. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

BYD VE HUAWEI ANLAŞTI

Çin’in önde gelen otomotiv üreticilerinden BYD’nin alt markası Fang Cheng Bao, teknoloji iyilerinden Huawei ile akıllı sürüş teknolojisi alanında önemli bir işbirliğine imza attı. Shenzhen’de imzalanan anlaşmaya göre Fang Cheng Bao ve Huawei, akıllı sürüş alanında kapsamlı ortak araştırma ve geliştirme araştırmaları yürüteceklerini açıkladı. Bu anlaşmayla, iki şirket arasında akıllı sürüş teknolojisi alanında yapılan ilk iş birliğine işaret ediyor. Fang Cheng Bao’nun Huawei’nin akıllı sürüş sistemini benimseyen ilk modeli, yakında piyasaya sürülecek olan Bao 8 arazi SUV’u olacak. Bu model, Huawei’nin nisan ayında tanıttığı Qiankun ADS 3.0 sistemiyle donatılacak. Söz konusu sistemler, Otopilotta navigasyon gibi gelişmiş akıllı sürüş özelliklerini barındırıyor. Qiankun ADS 3.0’ı kullanan ilk model, Huawei’nin Beijing Automobile Group (BAIC Group) işbirliğiyle geliştirdiği Stelato S9 sedan modeliydi. Fang Cheng Bao’ya göre, Huawei ile olan ortaklık, özellikle zorlu arazi araçlarına yönelik akıllı sürüş çözümleri geliştiren dünyadaki ilk ortaklıktır. Bao 8 modelinin Huawei’nin Qiankun ADS 3.0 sistemiyle donatılmış versiyonunun bu senenin üçüncü çeyreğinden sonra piyasaya sürülmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABER Yeni Peugeot 3008 ve E-3008’in satış fiyatları belli oldu
BYD, Huawei ile bir anlaşmaya vardı! Otonom sürüş için yapılan anlaşma dünyada bir ilk! Detaylar haberimizde.

BYD ve Huawei Anlaştı

Qiankun ADS 3.0 sistemi, güvenlik odaklı uçtan uca ağ mimarisini benimseyerek daha insancıl, güvenli ve verimli bir sürüş deneyimi sunmayı amaçlıyor. Sistem, araçların bir otoparktan diğerine otonom olarak gitmesine ve hatta kapıların ve dar şeritlerin etrafından dönmek gibi karmaşık senaryoları yönetmesine olanak tanıyor. Bu arada Audi, Çin pazarına yönelik elektrikli araçlarında Huawei’nin ADAS’ını kullanacağını duyurdu. Bu arada BYD, kârlılığı artırmak için premium markaları Denza, Fang Cheng Bao ve Yangwang’ın satışlarını artırmak istiyor. Bu üç marka şu anda BYD’nin toplam satışlarının %5’ini oluşturuyor. Şirket, kendi gelişmiş sürücü destek sistemlerini (ADAS) geliştirmeye büyük yatırım yaptı ve geçtiğimiz seneden bu yana binlerce mühendisi işe aldı. Denza, araçlarında Momenta ADAS kullanımı gibi üst düzey modellerindeki akıllı özellikler için hâlâ dış tedarikçilere güvenmekte. 

İlgili Haberler