SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » OYUN » Call of Duty: Black Ops 6 unutulmaz bir zombi deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor

Call of Duty: Black Ops 6 unutulmaz bir zombi deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor

Son Call of Duty serisi Black Ops 6'daki Zombies modunun detayları sinematik bir fragmanla birlikte ortaya çıktı.

Yayınlanma:
ABONE OL
Call of Duty: Black Ops 6 unutulmaz bir zombi deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor

Son Call of Duty serisi Black Ops 6’daki Zombies modunun detayları sinematik bir fragmanla birlikte ortaya çıktı.

Call of Duty serisinin son oyunlarından Black Ops 6, Zombies moduyla oyunculara unutamayacakları zombi deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. Activision, 28 Ağustos’taki büyük tanıtım etkinliğinden önce mod için çarpıcı sinematik fragmanını yayınladı. Fragman oyunun karanlık ve gergin atmosferini mükemmel bir şekilde yansıtarak beklentiyi artırdı.

Call of Duty: Black Ops 6’nın zombi modu sinematik fragmanda ortaya çıktı!

Call of Duty Black Ops 6

Call of Duty: Black Ops 6 fragmanının açılış sahnesi, Fallout oyunlarının atmosferini hatırlatan eski bir Amerikan şehrinin manzarasını gösteriyor. Tema, eski şarkıların çalındığı sahnelerde tanıtılarak izleyicilere nostaljik ve huzur dolu bir an yaşatılıyor. Çünkü bu huzurun yerini çok geçmeden kaos ve korku alacak.

İLGİLİ HABER Oyunseverlere kötü haber: Riot Games’ten dev zam
Son Call of Duty serisi Black Ops 6'daki Zombies modunun detayları sinematik bir fragmanla birlikte ortaya çıktı.

Kahraman bir kabustan uyanır ve ailesiyle geçirmiş olduğu mutlu günleri hatırlar ancak ölüler hızla şehre yaklaşırken bu anılar hızla gölgede kalır. Fragman, karakterler silahlarını alıp yaklaşmakta olan tehdide hazırlanırken büyük bir çatışmayla birlikte gerilim vaat ediyor.

Call of Duty Black Ops 6

Call of Duty: Black Ops 6’nın Zombies modu, oyuncuların yıkık şehirde hayatta kalma mücadelesine atıldığı Liberty Falls haritasında geçiyor. Oyunun atmosferi yoğun korku ve adrenalin dolu, sürekli dikkat gerektiriyor. Ayrıca oyuncuların bu modda karşılaşacakları zombi türlerinin ve silahların oyunun akışını nasıl değiştireceğini görmek de oldukça heyecan verici olacak.

Zombi modu hakkında daha fazla ayrıntı 28 Ağustos’taki COD Next etkinliği sırasında açıklanacak. Etkinlikte ayrıca Warzone için de yeni Area 99 haritası ve Black Ops 6 için diğer yenilikler de duyurulacak. Call of Duty serisinin bu yeni oyununda Zombi modunun ne kadar derin ve bağımlılık yapıcı olacağını görmek için oyunseverler oldukça sabırsız.

İlgili Haberler