SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » GÜNDEM » Çorum’da genç kıza maymun saldırdı

Çorum’da genç kıza maymun saldırdı

Çorum'da inanılmaz olay! Çorum'da bir genç kız işe giderken maymun tarafından dizinden ısırılarak yararlandı. Evlere de giren maymun, birçok kişinin eşyasına ve yiyeceklerine zarar verdi. İşte 'Çorum'da maymunun ne işi var?' dedirten olay!

Yayınlanma:
ABONE OL
Çorum’da genç kıza maymun saldırdı

Çorum’da inanılmaz olay! Çorum’da bir genç kız işe giderken maymun tarafından dizinden ısırılarak yararlandı. Evlere de giren maymun, birçok kişinin eşyasına ve yiyeceklerine zarar verdi. İşte ‘Çorum’da maymunun ne işi var?’ dedirten olay!

Çorum’da Buse Serttaş isimli genç kız maymun ısırması sonucunda yararlanarak hastaneye kaldırıldı. Esma Nalıncı evine girmeye çalışan maymunla karşılaşırken şu sözleri ifade etti; ‘Balkona çıktım, maymunla göz göze geldim. Mayısmun ‘un Çorum’da ne işi var? Benim evimde ne işi var? Her şeyi mahvetti. Oğlumun telefonunu düşürdü kırdı. Kışlık yiyeceklerim mahvoldu. Bu zararlarımın karşılanmasını istiyorum’ dedi.

maymun

İLGİLİ HABER Tokat’ta zihinsel engelli genç, bıçakla bir kadına saldırdı!
Çorum'da inanılmaz olay! Çorum'da bir genç kız işe giderken maymun tarafından dizinden ısırılarak yararlandı. Evlere de giren maymun, birçok kişinin eşyasına ve yiyeceklerine zarar verdi. İşte 'Çorum'da maymunun ne işi var?' dedirten olay!

Çorum’da Buharevler Mahallesi 3.Cadde’deki evden kaçan bir maymun, işe gitmek üzere yoldan geçen Buse Serttaş’a saldırdı. İhbar üzerine olay yerine sağlık görevlileri ve Çorum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri geldi. Dizinden yararlanan genç kız ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Dizinden yararlanan Buse Serttaş’a hastanede pansuman yapılarak taburcu edildi. Bölgeden uzaklaşan kaçak maymun içinde Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

AA muhabirine konuşan Buse Serttaş, maymun ısırması sonucu dizinden yaralandığını ve çok korktuğunu belirtti. Sözlerine şöyle devam etti;

‘İşe gitmek için evden çıktım. Önüme bir şey düştüğünü fark ettim, kedi sandım. Umursamayıp geçecektim ama bir baktım maymun. Bir anda ayağıma saldırdı ve ısırdı’ dedi. Çevredeki insanların hemen yardıma geldiğini söyleyen Serttaş; ‘apartmana girdim, maymun dışarıda kaldı. Uzun süre ambulansa binemedik. Mayısmun apartmandaki bir eve girdi ve uzaklaşınca ambulansa binebildim.’

Sokakta korku dolu anlar yaşatan maymun bazı evlerdeki balkonlarda eşyaları dağıttı. Vatandaşlar kurtulmak için dışarı yiyecek koydular.

Mayısmunun karşılaştığı vatandaşlara saldırmaya çalıştığı öğrenildi. Bölgeyi terk eden maymun, sahibi olduğu kısa sürede öğrenilen vatandaşlar tarafından bir araçta yakalandı. Ekipler, maymunu yasa dışı olarak besleyenlerin tespiti için çalışma başlattı.

maymun

‘EVİME HIRSIZ GİRDİ SANDIM’

Esma Nalıncı, bu anları anlattı. Mayısmunun sokakta yürüyen vatandaşlara saldırdığını ve bir kişinin bacağını ısırdığını gördüğünü söyleyen Nalıncı, maymunun kışlık yiyeceğinin tamamını yediğini söyledi. “Alarm çaldı, kapattım. Daha sonra üst kattaki komşumuzdan ve dışarıdan sesler gelmeye başladı. Uyandığımda eve hırsız girmiş sandım.

Balkona gittim ve dışarı çıktığımda kendimi maymunla karşı karşıya buldum. Balkonu tahrip etti. Daha sonra birinci kattaki komşumun yanına gittim. Evine girdi. Ayrıca evindeki eşyaları da dağıttı. İşe giden arkadaşlar vardı. O sırada bir genç arkadaşımızın bacağını ısırdı. Bunun üzerine ambulans çağırdık. Genç kızı hastaneye götürdüler. Durumunun iyi olduğunu öğrendik.

‘ÇORUM’DA MAYMUNUN NE İŞİ VAR?’

Bunu apartmanda olduğunu zaten önceden duyduk. Mayısmunun Çorum’da ne işi var, benim evimde ne işi var? Her şeyi yağmaladı. Bütün kışlık yiyeceklerim bitti. Oğlumun telefonunu düşürdüm ve ekranı kırıldı. Zararlarım karşılansın’ dedi.

İlgili Haberler