SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » GÜNDEM » Damada kına gecesinde meydan dayağı

Damada kına gecesinde meydan dayağı

Gaziantep'te akıl almaz olay! Kuzeni tarafından damada demir sopalarla darp! Yoğun bakımda hayat mücadelesi veren damat, kuzenine 'telefonu bırak, halaya gel' demesi üzerine kavga çıktı. İşte detaylar...

Yayınlanma:
ABONE OL
Damada kına gecesinde meydan dayağı

Gaziantep’te akıl almaz olay! Kuzeni tarafından damada demir sopalarla darp! Yoğun bakımda hayat mücadelesi veren damat, kuzenine ‘telefonu bırak, halaya gel’ demesi üzerine kavga çıktı. İşte detaylar…

Gaziantep’te damat kuzeni tarafından darp edildi. Olay Gaziantep’te meydana geldi. Sağlık personeli Yemliha Kızıltoprak (27) kına gecesinde tartıştığı kuzeni Mehmet O., tarafından darp edildi. Yemliha Kızıltoprak’ın yoğun bakımda ki tedavisi devam ederken, olayla ilgili görüntüler güvenlik kamerasına yansıdı. Damadın babası Ahmet Kızıltoprak konu ilgili açıklama yaparken ‘en mutlu günümüz zehir oldu’ ifadelerine yer verdi. Oğlunun kuzenine telefonu bırak halaya gel demesi üzerine tartışma çıktığını ve kuzenin düğün salonuna 20 kişiyi getirerek oğlunu demir sopalarla darp ettiklerini belirten baba, oğlunun 3 gündür yoğun bakımda tedavi gördüğünü üzülerek dile getirdi. Yasal işlemler sonrasında kuzen ve 7 kişi ‘kasten yaralama’ suçundan tutuklandı.

olay

İLGİLİ HABER Tokat’ta zihinsel engelli genç, bıçakla bir kadına saldırdı!
Gaziantep'te akıl almaz olay! Kuzeni tarafından damada demir sopalarla darp! Yoğun bakımda hayat mücadelesi veren damat, kuzenine 'telefonu bırak, halaya gel' demesi üzerine kavga çıktı. İşte detaylar...

Olay 26 Ağustos tarihinde Gaziantep’te meydana geldi. Yemliha Kızıltoprak ve Ayşenur Kızıltoprak’ın kına gecesinde damadın kuzenine ‘telefonu bırak, halaya gel’ demesi üzerine meydana geldi. Tartışma kısa süre içinde büyüdü damadı darp eden kuzeni ayırmak için araya davetliler girdi.

20 KİŞİ DÜĞÜN SALONUNU BASTI

Daha sonra çalışanlarını toplayan Mehmet O., çekicilerle düğün salonuna girdi. Ellerinde demir sopalarla salona giren grup, Yemliha Kızıltoprak’ı halay çektiği esnada darp etti. Başına ve vücudunun çeşitli yerlerine darbe alan damat ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralanan Yemliha Kızıltoprak’ı ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan damadın, başına aldığı darbeler nedeniyle yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiği belirtildi.

olay

OLAY ANI KAMERALARA YANSIDI

Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, çekici ve otomobillerle düğün salonuna gelen grubun, ellerinde demir sopalarla salona girerek halay çeken damada saldırdığı görülüyor. Saldırganların damadın ailesi tarafından olay yerinden uzaklaştırıldığı, levyeli kişilerin de onları takip etmeye devam ettiği öğrenildi. Damat ve ailesi saldırganlardan şikayetçi olurken, kına gecesi davetlilerin dağılmasıyla sona erdi.

olay

‘TELEFONU BIRAK, HALAYA GEL’

Damat Yemliha Kızıltoprak’ın babası Ahmet Kızıltoprak, en mutlu günlerinin kötü bittiğini söyledi. Ahmet Kızıltoprak, oğlunun kuzenine “Telefonu bırakıp halaya gel” demesi üzerine tartışma çıktığını, ardından 20 kişinin oğlunu sopalarla öldüresiye dövdüğünü, oğlunun yoğun bakımda tedavi altına alındığını söylediğini söyledi.

Kızıltoprak, şöyle konuştu: “26 Ağustos’ta oğlum Yemliha Kızıltoprak’ta kına töreni vardı. Saat 22.30 sıralarında yeğenim Mehmet ile kavga ettiler. Oğlum kuzenine halaya gel demiş kendisi de gelmek istemeyince aralarında ufak bir tartışma yaşanmış. Yeğenim oğluma küfredince oğlum sandalyeyle vurmak istemiş. Biraz gerginlik oldu ve yeğenimi sakinleştirdik, eve gönderdik. Bunun üzerine iş yerlerinin ve çevresindeki tüm şoförleri toplayıp gelmişler. Gelmelerini beklemiyorduk. Yeğenimin bana bunu yapacağını sanmıyordum.

Düğüne gelip saldırdılar. Oğlumu da bu duruma düşürdüler. Oğlum yoğun bakımda, hayati tehlikesi var. Akrabamız en mutlu günümüzde bunu yapar mı? Bu nasıl bir merhamet eksikliğidir. En az 20 kişi saldırdı. Şu anda 8 kişi gözaltında. Kamera kayıtlarında hepsi mevcut. Bu caniler derhal cezalandırılmalı. Bugün akrabasına bunu yapan yarın başkalarına neler yapar. Umarım devletimiz bunları en ağır cezalarla cezalandırır. Oğlum sağlık memuru. Gelinimde kendisi gibi sağlık memuru. Bu çocukların ve bizim psikolojimiz bozuldu. 3 gündür eve gidemiyoruz, oğlumun iyileşmesini bekliyoruz” dedi.

7 KİŞİ TUTUKLANDI

Olayın ardından ağır yaralanan damat hastaneye kaldırılırken, jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çalışma yaptı. Başsavcılığın koordine ettiği çalışmanın ardından Z.P. M.O ve M.O.’nun çocukları, İ.H.O., M.O., G.O., M.O.O. isimli şahıslar yakalanarak hukuki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiler. Adı geçen kişiler, “kasten yaralama” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler