SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » OYUN » Epic Games bu hafta iki yeni oyunu ücretsiz verecek

Epic Games bu hafta iki yeni oyunu ücretsiz verecek

Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunları belli oldu! Detaylar haberimizde...

Yayınlanma:
ABONE OL
Epic Games bu hafta iki yeni oyunu ücretsiz verecek

Epic Games Store’da haftanın ücretsiz oyunları belli oldu! Detaylar haberimizde…

Epic Games Store, oyunseverler için bu hafta iki büyük fırsat sunuyor. 28 Ağustos’tan itibaren, Fallout Classic Collection ve Wild Card Football oyunlarını ücretsiz olarak edinebileceksiniz. Bu fırsat, 5 Eylül 2024 tarihine kadar devam edecek.

Fallout Classic Collection, klasik RPG serisinin üç önemli oyununu bir araya getiriyor: Fallout, Fallout 2 ve Fallout Tactics: Brotherhood of Steel. Bu koleksiyon, rol yapma oyunları (RPG) dünyasının köşe taşlarından biri olan Fallout serisinin en eski ve en sevilen oyunlarını sunarak nostalji dolu bir yolculuğa çıkmanızı sağlıyor. Fallout’un zengin evreninde keşfe çıkarken, Fallout 2’nin genişleyen hikayesi ve Fallout Tactics’in stratejik savaşlarına katılabilirsiniz.

İLGİLİ HABER Oyunseverlere kötü haber: Riot Games’ten dev zam
Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunları belli oldu! Detaylar haberimizde...

Wild Card Football, arcade tarzı Amerikan futbolu deneyimi arayanlar için ideal bir seçenek sunuyor. Bu oyun, dinamik ve eğlenceli bir futbol deneyimi arayan oyunculara hitap ediyor ve spor oyunları arasında farklı bir soluk getiriyor.

epic games

Bu oyunlar, Epic Games Store’da belirtilen tarihler arasında tamamen ücretsiz olarak sunulacak. Oyunu almak için Epic Games Store web sitesine giriş yaparak oyunların sayfasına gitmeniz ve “Yükle” butonuna tıklamanız yeterli. Unutmayın, bu oyunları ücretsiz olarak edinebilmeniz için bir Epic Games hesabınızın olması gerekiyor.

Ayrıca, halihazırda ücretsiz olarak sunulan The Callisto Protocol oyununu da kütüphanenize eklemeyi unutmayın. Bu oyun, korku ve aksiyon unsurlarını bir araya getirerek oyunculara muhteşem anlar sunuyor.

Epic Games Store’un sunduğu bu fırsatları kaçırmayın ve oyun koleksiyonunuzu genişletmek için bu avantajlı dönemi değerlendirin!

İlgili Haberler