SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » SPOR » Eski Tottenham yıldızı kalp rahatsızlığı yüzünden futbola erken veda ediyor

Eski Tottenham yıldızı kalp rahatsızlığı yüzünden futbola erken veda ediyor

Yayınlanma:
ABONE OL
Eski Tottenham yıldızı kalp rahatsızlığı yüzünden futbola erken veda ediyor

Bir dönem İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham’da forma giyen tecrübeli futbolcu Nabil Bentaleb üzücü bir haberle hayranlarını şok etti. Yıldız oyuncu ne yazık ki yaşadığı kalp rahatsızlıkları sebebiyle kariyerini erkenden sonlandırma kararı aldığını açıkladı.

Tottenham’ın eski oyuncusu olan ve şu anda Fransa takımı Lille’de forma giyen futbolcu 29 yaşında kariyerine nokta koyuyor. Açıklanan bilgilere göre tecrübeli isim kısa süre önce Fransa’da bir hastaneye kaldırıldı. Durumu ciddi olduğu anlaşılan oyuncunun ertesi gün ameliyata alındığı ifade edildi.

Nabil Bentaleb, Fransa’da başvurduğu hastanede bir haftadan uzun bir süre gözlem altında tutuldu. Durumu oldukça ciddi olan oyuncunun artık futbol hayatına devam edemeyeceği anlaşıldı. Tıbbi muayenelerden sonra doktorlar Bentaleb’in rahatsızlığının tekrar etme riski olduğunu söyledi ve böyle bir durumla karşı karşıya gelinmemesi adına oyuncunun kariyerini sonlandırması gerektiğini dile getirdi.

Bentaleb

Lille takımından açıklama geldi

Fransa liginin başarılı ekiplerinden Lille, Cezayirli oyuncunun sağlık durumunu açıklayan ve artık emekli olmak zorunda olduğunu ifade eden bir açıklama paylaştı. O açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Geçen Salı gününden bu yana Lille Üniversitesi Hastane Merkezi’ne kabul edilen Nabil Bentaleb, güven verici birçok muayene ve tıbbi değerlendirmeden geçti. Lille’li orta saha oyuncusu halen hastanede gözlem altında ancak hafta içinde evine dönebilir.

Bentaleb’in 2026 yılına kadar Lille takımında sözleşmesinin devam ettiği biliniyor. Ancak iki taraf yaşanan bu olağandışı durum nedeniyle ilerleyen günlerde karşılıklı olarak sözleşme feshetme konusunda anlaşma gerçekleştirecek.

İlgili Haberler