SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » SPOR » Filenin Efeleri Milletler Ligi’nde 7. Mağlubiyetini Aldı

Filenin Efeleri Milletler Ligi’nde 7. Mağlubiyetini Aldı

Yayınlanma:
ABONE OL
Filenin Efeleri Milletler Ligi’nde 7. Mağlubiyetini Aldı

Filenin Sultanları’nın başarısı tüm Dünya’da malum. Aynı başarı yolunda A Milli Erkek Voleybol Takımı da ilk kez çıktığı FIVB Milletler Ligi’nde (VNL) ilk galibiyet sevincini yaşamıştı. 3. maçında galibiyete ulaşan millilerimiz İran’ı 3-1’lik skorla malup etmeyi başarmıştı.

108 dk süren ve karşılaşma Japonya’nın Kitakyushu kentinde West Japan General Exhibition Center salonunda oynanmıştı. Ardından “Filenin Efeleri” 2. etapta Almanya gibi zorlu bir takıma karşı ter döktü. Ligin 2. etabında 4. maçına çıkan voleybolcularımızın maçı Türkiye saatiyle 09:30’da oynadı ve malesef Almanya’ya 3-2’lik skorla malup oldu. Erkek Voleybol takımı olarak ilk kez çıktığımız bu ligte 8 maçın 7’ni kaybetmiş olduk.

Efeler 18 haziran‘da Slovenya‘da olacak ve ligin 3. ve son haftasında Ljubljana kentinde son maçına çıkacak. Erkekler Milli Voleybol takımımızın Slovenya’da oynayacağı maçlardan;

  • 18’inde Bulgaristan,
  • 20’sinde Arjantin,
  • 21’inde Sırbistan ve
  • 23’ünde İtalya karşılaşacağı netleşti.

Son puan durumuna baktığımızda millilerimiz İran’ın ardından tek galibiyetle 5 puanla  15. sırada bulunuyor ve ilk 8’e çıkma şansını kaybetmiş görünüyor.

İlgili Haberler