SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » OYUN » Football Manager 24, 1 hafta ücretsiz olacak

Football Manager 24, 1 hafta ücretsiz olacak

Futbol severler için büyük fırsat! Football Manager 24, 5 Eylül tarihinden itibaren 1 hafta olmak üzere ücretsiz olacak. Epic Games Store'dan ücretsiz yükleyin, oyunun keyfini çıkarın!

Yayınlanma:
ABONE OL
Football Manager 24, 1 hafta ücretsiz olacak

Futbol severler için büyük fırsat! Football Manager 24, 5 Eylül tarihinden itibaren 1 hafta olmak üzere ücretsiz olacak. Epic Games Store’dan ücretsiz yükleyin, oyunun keyfini çıkarın!

Futbol severler için fırsat! Football Manager 24, Epic Games Store’da bir hafta boyunca ücretsiz olacak.

oyun

İLGİLİ HABER Oyunseverlere kötü haber: Riot Games’ten dev zam
Futbol severler için büyük fırsat! Football Manager 24, 5 Eylül tarihinden itibaren 1 hafta olmak üzere ücretsiz olacak. Epic Games Store'dan ücretsiz yükleyin, oyunun keyfini çıkarın!

Futbol menajerlik oyunlarına ilgi duyanlara sevindirici haber. Genellikle 1200 TL gibi yüksek fiyatla satılan Football Manager 2024 (FM 24), kısa süreliğine Epic Games Store’da ücretsiz olarak satışa sunulacak. Özellikle stratejik futbol maçlarına ilgi duyanlar için kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğundan bu tarihin akılda tutulması önemle tavsiye edilir.

5 EYLÜL’DE EPİC GAMES STORE’DA O OYUN ÜCRETSİZ OLACAK

Football Manager 24, futbol menajerlik oyunları arasında en popüler biri olarak kabul ediliyor. Oyuncular gerçek hayattaki futbol takımlarını yönetir ve onları şampiyonluğa taşımaya çalışıyorlar. Transferlerden antrenman programlarına, taktiklerden maç ortası kararlarına kadar her detayın kontrolünüz altında olduğu bu maç, futbolseverler için adeta cennet!

Epic Games Store, FM 24’ü 5 Eylül’den 12 Eylül’e kadar bir hafta boyunca ücretsiz sunuyor. Oyunu bu tarihler arasında kütüphanenize eklediğinizde sonsuza kadar sizin olur ve dilediğiniz zaman oyunu oynayabilirsiniz. Ayrıca bu fırsat sadece Football Manager 24 oyununu değil aynı zamanda taktik keskin nişancı oyunu Sniper Ghost Warrior Contracts’ı da ücretsiz olarak oynamanıza fırsat sunuyor.

FM 24, kendinizi futbolun içine daha fazla kaptırmak ve futbol imparatorluğunuzu kurmak için büyük bir fırsat. Ücretsiz olması bu deneyimi daha da çekici kılıyor. Futbol menajerlik oyunlarını sevenlerin dikkate alması gereken oyunlardan biridir.

İlgili Haberler