SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » EKONOMİ » Garanti Bankası emekli promosyon ödemelerinde güncellemeye gitti

Garanti Bankası emekli promosyon ödemelerinde güncellemeye gitti

Emekli promosyon kampanyası için bir güncelleme de Garanti BBVA'dan geldi. Banka yaptığı açıklama ile promosyon miktarlarını artırdığını duyurdu.

Yayınlanma:
ABONE OL
Garanti Bankası emekli promosyon ödemelerinde güncellemeye gitti

Emekli promosyon kampanyası için bir güncelleme de Garanti BBVA’dan geldi. Banka yaptığı açıklama ile promosyon miktarlarını artırdığını duyurdu.

Emeklilere yönelik promosyon yarışında Garanti BBVA ben de varım dedi! Banka promosyon kampanyasına hız kazandırdı ve emekli müşterilerine yönelik sunduğu promosyon kampanyasını güncelleyerek, daha cazip fırsatlar sunmaya başladı. Bankanın açıklamasına göre, emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan müşterilere ödenen promosyon tutarları önemli ölçüde artırıldı. Yeni promosyon tutarları, müşterilerin emekli maaşlarına göre belirleniyor. 

Emekli promosyonları, emeklilerin gelirlerine ek bir katkı sağlaması açısından büyük önem taşıyor. Son dönemde birçok banka, emekli müşterilerini çekmek için farklı promosyon kampanyaları düzenliyor. Bu kapsamda Garanti BBVA da emekli promosyon rakamlarını güncelleyerek, emekli vatandaşlara daha cazip teklifler sunuyor. Garanti BBVA’nın sunduğu güncel promosyon rakamları ile emekliler, bankanın sunduğu diğer avantajlardan da yararlanma fırsatı bulabilecekler.

İLGİLİ HABER Milyonlarca çalışan emekliye GSS prim ödemesi şoku!
Emekli promosyon kampanyası için bir güncelleme de Garanti BBVA'dan geldi. Banka yaptığı açıklama ile promosyon miktarlarını artırdığını duyurdu.

garanti bankası promosyon

Garanti BBVA Emekli Promosyon Kampanyası

Garanti BBVA, emekli müşterilerine özel sunduğu cazip promosyon kampanyası ile dikkat çekiyor. Bu kampanya kapsamında;

  • 10.000 TL’ye kadar aylık alan emekliler: 6.250 TL
  • 10.000 – 15.000 TL arasında aylık alan emekliler: 10.000 TL
  • 15.000 – 20.000 TL arasında aylık alan emekliler: 12.500 TL
  • 20.000 TL ve üzeri aylık alan emekliler: 15.000 TL

tutarında nakit promosyon kazanma fırsatı sunuluyor.

Promosyon Ödemesi ve Başlangıcı

Emekli maaşınızın Garanti BBVA hesabınıza ilk yatırılmasıyla birlikte promosyon ödemesi gerçekleştirilir ve aynı anda taahhüt süreci başlar. Bu ödeme, Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi’ni imzalamanızın ardından ilk 3 iş günü içerisinde hesabınıza aktarılır.

Emekli promosyon ödemeleri, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından belirlenen genel koşullar çerçevesinde yapılıyor. Eğer birden fazla emekli maaşınız varsa ve promosyon talebinde bulunursanız, toplam maaşınız üzerinden tek bir promosyon ödemesi yapılır.

İlgili Haberler