SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » GÜNDEM » Güneşlenirken başına baca kapağı düşen kadından kahreden haber

Güneşlenirken başına baca kapağı düşen kadından kahreden haber

Antalya'da yaşanan korkunç bir olayda, tatil yaptığı otelin havuzunda güneşlenirken kafasına düşen baca parçası sonucu genç bir kadın hayatını kaybetti.

Yayınlanma:
ABONE OL
Güneşlenirken başına baca kapağı düşen kadından kahreden haber

Antalya’da yaşanan korkunç bir olayda, tatil yaptığı otelin havuzunda güneşlenirken kafasına düşen baca parçası sonucu genç bir kadın hayatını kaybetti.

Antalya’nın Alanya ilçesi Konaklı Mahallesi’nde meydana gelen üzücü bir olayda, 37 yaşındaki hemşire Hanım Kaya Orakcı hayatını kaybetti. 24 Ağustos tarihinde, tatil yaptığı otelin havuzunda güneşlenirken, şiddetli rüzgarın etkisiyle baca kapağının düşmesi sonucu ağır yaralanan Orakcı, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hakkari’de bir Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapan Orakcı’nın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından memleketi Hakkari’ye gönderildi. Olayın ardından yetkililer, otelin güvenlik önlemleri konusunda inceleme başlattı.

Hanım Kaya Orakcı

İLGİLİ HABER Tokat’ta zihinsel engelli genç, bıçakla bir kadına saldırdı!
Antalya'da yaşanan korkunç bir olayda, tatil yaptığı otelin havuzunda güneşlenirken kafasına düşen baca parçası sonucu genç bir kadın hayatını kaybetti.

Orakcı’nın Cenazesi Memleketi Hakkari’ye Uğurlandı

Antalya’da yaşanan trajik olayda hayatını kaybeden hemşire Hanım Kaya Orakcı’nın cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak memleketi Hakkari’ye gönderildi. Orakcı’nın cenazesi, havayolu ile önce Van’a, ardından da Hakkari’ye ulaştırıldı. Cenazeyi teslim almak üzere gelen kardeş ve yakınları, yaşadıkları büyük üzüntüyü gözlerinden belli etti. Orakcı’nın ani kaybı, sevenlerini derin bir yasın içine sürükledi. Öte yandan, olayın yaşandığı otelin 40 santimetre büyüklüğündeki baca kapağının rüzgarın etkisiyle yerinden çıkarak Orakcı’nın üzerine düşmesi, büyük bir tartışmayı da beraberinde getirdi. Aile, otel yönetiminden şikayetçi oldu ve hukuki süreç başlatıldı. Olayla ilgili gözaltına alınan otel müdürü M.D. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Olayın tüm yönleriyle titizlikle incelendiği ve soruşturmanın devam ettiği belirtildi. 

İlgili Haberler