SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » GÜNDEM » Hac yolunda korkunç kaza: Çok sayıda kişi yaralandı

Hac yolunda korkunç kaza: Çok sayıda kişi yaralandı

Hac yolunda yaşanan kazada 28 kişi hayatını kaybetti! İşte detaylar...

Yayınlanma:
ABONE OL
Hac yolunda korkunç kaza: Çok sayıda kişi yaralandı

Hac yolunda yaşanan kazada 28 kişi hayatını kaybetti! İşte detaylar…

İran’ın Yezd eyaletindeki Dehşir-Teft otoyolunda meydana gelen trajik bir kazada, Pakistanlı hacı adaylarını taşıyan bir otobüsün fren sistemindeki arıza sonucu 28 kişi yaşamını yitirdi, 23 kişi ise yaralandı. Kazada otobüste toplamda 51 kişinin bulunduğu bildirildi.

Olayın detaylarına göre, otobüsün fren sistemindeki bir arıza nedeniyle sürücü kontrolünü kaybetti ve kaza meydana geldi. İran devlet televizyonuna konuşan yerel acil durum yetkilisi Muhammed Ali Malekzadeh, otobüsün frenlerinin çalışmadığını ve kazanın sürücünün dikkatsizliğinden kaynaklandığını belirtti. Yetkililer, kaza sonrası yaralıların tedavisinin yapıldığını ve olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını ifade etti.

İLGİLİ HABER Tokat’ta zihinsel engelli genç, bıçakla bir kadına saldırdı!
Hac yolunda yaşanan kazada 28 kişi hayatını kaybetti! İşte detaylar...

hac yolunda kaza

Otobüsün, Pakistan’ın güney Sindh eyaletindeki Larkana şehrinden hareket ettiği ve Kerbela’ya doğru yola çıktığı belirtiliyor. Pakistan yetkilileri, kazanın ardından hem yaralıların tedavi sürecine destek olma hem de olayla ilgili detaylı incelemeler yapma yönünde gerekli adımları attı.

Bu üzücü olay, yol güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne sererken, kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar dileniyor. Sorumluların, benzer trajedilerin önüne geçmek için gerekli önlemleri alması büyük önem taşıyor.

İlgili Haberler