SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » GENEL » Harry Potter dizisi hakkında beklenen açıklama geldi

Harry Potter dizisi hakkında beklenen açıklama geldi

Yayınlanma:
ABONE OL
Harry Potter dizisi hakkında beklenen açıklama geldi

Tüm dünyayı kasıp kavuran Harry Potter serisi çok yakında dizi olacak. J. K. Rowling tarafından yazılan kitap serisinden sinema perdelerine uyarlanan hikaye şimdi dizi formatıyla hayranlarıyla buluşacak.

HBO ve Warner Bros. ortaklığında geliştirilen Harry Potter dizisi hakkında beklenen açıklama nihayet geldi. Ortaya çıkan son bilgilere göre nihayet beklenen dizinin senarist ve yönetmeni belli oldu. İşte detaylar…

Harry Potter dizisinin senarist ve yönetmeni açıklandı

HBO’nun son dönemlerde büyük bir ilgi gören Succession dizisinin yaratıcı ekibi Harry Potter dizisinde de görev alacak. Ortaya çıkan bilgilere göre dizinin yaratıcılarından Francesca Gardiner ve Mark Mylod merakla beklenen Harry Potter dizisinin başına geçecek. Bu ikili dizinin prodüksiyonunu paylaşacak.

Francesca Gardiner dizi sorumlusu olarak beklenen yapımda görev alacak. Gardiner’in bu görevde yer alması, dizinin uzun süre sağlıklı bir şekilde ilerlemesi konusunda önemli bir rol oynayacak. Öte yandan Gardiner isminin belli olması, artık oyuncu ekibinin de yavaş yavaş toplanmaya başlayacağının ipuçlarını veriyor.

Harry Potter

Mark Mylod ise ilk sezonda yönetmen koltuğunda oturacak. Büyük olasılıkla Mylod dizinin tek yönetmeni olmayacak. Fakat yine de dizinin ilk sezonunun birçok bölümünün yönetmen koltuğunda yer alacak. Succession’ın 5-7 sezonları arasında yönetmenliğini yapan Mylod aynı zamanda geçmişte Game of Thrones dizisiyle de dikkat toplamıştı.

Peki ya siz Harry Potter dizisi ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın!

İlgili Haberler