SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » GENEL » High School Musical’ın yıldızı Zac Efron bağımlılık ile olan mücadelesini anlattı

High School Musical’ın yıldızı Zac Efron bağımlılık ile olan mücadelesini anlattı

Yayınlanma:
ABONE OL
High School Musical’ın yıldızı Zac Efron bağımlılık ile olan mücadelesini anlattı

2000’li yılların başlarında sinema dünyasında oldukça popüler olan ve genç seyirciler için bir ikon haline gelen ünlü oyuncu Zac Efron dikkat çekici bir haberle hayranlarını şaşırttı. High School Musical serisi ile tanınan başarılı isim Mart ayında yayınlanan ve izleyicilerden tam not alan Iron Claw filmi ile dikkatleri toplamıştı. Şimdi ise sevilen aktör A Family Affair filmiyle yeniden hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Nicole Kidman, Joey King ve Zac Efron‘un bir araya geldiği yeni Netflix filmi romantik komedi türünde heyecan dolu bir yapım olacak. Yeni filminin reklam çalışmaları için basın karşısına çıkan Efron, sinema endüstrisinde yaşadığı sıkıntılarla alakalı bazı detayları paylaştı. Efron’un itirafları hayranlarını şok etti.

Zac Efron’dan şaşırtan itiraflar

The Hollywood Reporter’a röportaj veren Zac Efron, geçmişte yaşadığı alkol ve uyuşturucu bağımlılığı hakkında konuştu. Oldukça zor bir dönemi geride bıraktığını dile getiren oyuncu o dönemle alakalı şunları söyledi:

“O dönemler çok fazla içtim, hem de çok fazla… 20 yaşındasın, bekarsın ve Hollywood’da yaşıyorsun. Her şey emrinde… Yaptığım her şeyden bir şeyler öğrenmem gerekiyordu. İlginç bir yolculuktu…”

Zac Efron

High School Musical filminde Troy Bolton karakterini canlandırdığı dönem bu zorluklarla mücadele eden Efron, bağımlılıklarının üstesinden gelmek için terapilere katıldığını söyledi. “Kim olursanız olun, büyürken zorluklarla karşılaşırsınız. Ancak bunların bu kadar aleni ve eleştirel hale gelmesi özellikle utanç verici. Bu kadar genç yaşta başarılı olduğunuzda ve iyi şeyleri kabul ettiğinizde, her şeyi kabul etmek zorundasınız. Zafer ama aynı zamanda büyük bir sorumluluk.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler