SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » HABER » Hızlı ve Öfkeli hayranlarına müjde! Vin Diesel’den olay paylaşım

Hızlı ve Öfkeli hayranlarına müjde! Vin Diesel’den olay paylaşım

Yayınlanma:
ABONE OL
Hızlı ve Öfkeli hayranlarına müjde! Vin Diesel’den olay paylaşım

Ünlü oyuncu Vin Diesel, Instagram hesabından dikkat çekici bir paylaşım gerçekleştirdi. Tecrübeli aktörün yaptığı paylaşım Hızlı ve Öfkeli hayranları için heyecan yarattı. Serinin bir sonraki filminin çekimlerine başladıklarını ifade eden Hollywood yıldızı gözleri üzerinde topladı. Instagram’daki bu paylaşım kısa süre içinde yüksek beğeni rakamlarını gördü.

Hızlı ve Öfkeli film serisinde Dominic Toretto karakterine hayat veren tecrübeli aktör Instagram hesabı üzerinden yarış pistinde arabaların taşındığı bir video paylaştı. “Yoldayız” başlığı altında yeni videoyu hayranlarına sunan oyuncu, beklenen yeni filmin çekimlerine start verildiğini doğruladı.

Louis Leterrier yeni Hızlı ve Öfkeli filmini yönetecek

İlk filmi ile 2001 yılında hayatımıza giren Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filminde, son filmin yönetmeni olan Louis Leterrier yönetmen koltuğuna oturacak. Fransız sinemacı serinin en son filmi olan Hızlı ve Öfkeli 10 ile başarılı bir performans sergilemişti.

Hızlı ve Öfkeli 11

Justin Lin’in yerini alan ve seriye dahil olan yönetmen şimdiye kadar seride dört filmde kameranın başına geçti. Daha önce Lupin, Titanların Savaşı, Incredible Hulk ve Brightdog gibi yapımlarda yönetmen koltuğuna oturdu.

Geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olacak yeni Hızlı ve Öfkeli filmi daha önce Bird Box dizisini yazan Chris Morgan tarafından kaleme alınacak. Universal Pictures tarafından dağıtılacak olan film “Hızlı ve Öfkeli 10 – Bölüm 2” ya da “Hızlı ve Öfkeli 11” adıyla vizyona girecek.

İlgili Haberler