SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » TEKNOLOJİ » iQOO Neo 9S Pro Plus’ın tasarımı ve özellikleri belli oldu

iQOO Neo 9S Pro Plus’ın tasarımı ve özellikleri belli oldu

Yayınlanma:
ABONE OL
iQOO Neo 9S Pro Plus’ın tasarımı ve özellikleri belli oldu

Çok yakında Çin’de piyasaya sürülecek iQOO Neo 9S Pro Plus için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Şık ve modern bir tasarımla gelecek cihazla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Gelen son bilgilere göre iQOO Neo 9S Pro Plus’ın tasarımı ve teknik özellikleri belli oldu. Gizmochina’ya göre cihaz arka tarafta çift renkli bir tasarım sunacak. Modern bir tasarımla gelecek telefon dikkatleri üzerine çekecek. İşte detaylar…

iQOO Neo 9S Pro Plus hakkında merak edilenler ortaya çıktı

Merakla beklenen telefon iQOO Neo 9’a oldukça benzer bir tasarımla karşımıza çıkacak. “Buff Blue” adı verilen bir renk seçeneğiyle piyasaya sürülecek telefon mavi ile beyaz tonlarının bir araya geldiği çift renkli bir tasarım sunacak. Bununla birlikte henüz görüntüler yayınlanmasa da cihazın kırmızı bir renk seçeneğine de sahip olacağı ifade edildi.

iQOO Neo 9S Pro Plus

Tasarım açısından iQOO Neo 9’a oldukça benzeyen bir görünümle karşımıza çıkacağı tahmin edilen yeni model, ön kısımda daha düz bir ekran sunacak. Arkada ise iki adet kamera ile gelecek. Hızlı bir performans sunacağı konuşulan telefon, geçen yılın Aralık ayında tanıtılan MediaTek Dimensity 9300 yonga setinin güncellenmiş bir versiyonu ile sunulacak.

İddialara göre cihazda 6,78 inç OLED ekran yer alacak. Bu ekranda 1,5K çözünürlük kalitesi desteklenecek. Ultrasonik parmak izi okuyucusu ve özel bir grafik çipiyle birlikte geleceği söylenen model 144Hz tazeleme hızına sahip olacak. Böylelikle ekran konusunda kusursuz bir deneyim oluşturulacak.

İlgili Haberler