SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » HABER » İsrail’in Zulmü Devam Ediyor. Son 24 Saatte 35 Filistinli Daha Hayatını Kaybetti

İsrail’in Zulmü Devam Ediyor. Son 24 Saatte 35 Filistinli Daha Hayatını Kaybetti

Yayınlanma:
ABONE OL
İsrail’in Zulmü Devam Ediyor. Son 24 Saatte 35 Filistinli Daha Hayatını Kaybetti

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nde Refah kentine düzenlediği son saldırılarda 35 Filistinli yaşamını yitirirken 129 kişi de yaralandı. Kuveyt Hastanesi yetkililerinin verdiği bilgiye göre, İsrail’in son saldırılarında hayatını kaybedenlerin naaşları ve yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Savaşın başından beri olduğu gibi sivil yerleşim yerlerinin hedef alındığı bu saldırılarda da çoğunlukla çocuklar ve kadınlar bulunuyor. Refah’ın doğusundaki bölgelere yönelik hava saldırıları ve topçu ateşi, bölgede büyük bir yıkıma neden oldu.

İsrail’in Refah’a Saldırıları Devam Ediyor

İsrail ordusu ile Filistinli gruplar arasındaki çatışmaların şiddeti artarken, uluslararası topluma barışçıl bir çözüm bulma çağrıları dikkat azalmadan devam ediyor. Hamas’ın ateşkes önerisinin reddedilmesiyle birlikte çatışmaların şiddeti daha da arttı.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları devam ederken, uluslararası toplumun bu duruma müdahale etmesi ve çatışmayı sonlandırmak için adımlar atması bekleniyor. Ama haksız da olsa güçlü olan zulümlerine tüm dünyada olduğu gibi Filistin’de de devam ediyor.

İlgili Haberler