SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » TEKNOLOJİ » İşte iPad’inizi hızlı şarj etmek için ihtiyacınız olanlar

İşte iPad’inizi hızlı şarj etmek için ihtiyacınız olanlar

Yayınlanma:
ABONE OL
İşte iPad’inizi hızlı şarj etmek için ihtiyacınız olanlar

Apple, yıllar boyunca iPad’lerine farklı güç adaptörleri ekledi ve mevcut ürün serisi 20W şarj cihazlarıyla birlikte geliyor. Peki iPad’i hızlı şarj etmek için neye ihtiyacınız var? İşte elinizde halihazırda bulunan ve işe yarayacak veya mümkün olduğunca hızlı şarj etmek için satın almanız gerekenler.

Apple, iPhone, iPad ve Mac için hızlı şarj sunuyor. Ancak, iPhone ve Mac ile test ediyor ve cihazların 30 dakika gibi kısa bir sürede %50’ye kadar pil kazanabileceğini belirtiyor.

Apple, iPad için “daha hızlı şarj” için kullanabileceğiniz şarj cihazlarını paylaşıyor ancak şirket yaklaşık 30 dakikada %50 şarj için aynı iddiayı ortaya koymuyor – ancak muhtemelen o hıza yakın bir hızdır.

iPad nasıl hızlı şarj edilir

  • Birini kullan 30W veya daha yüksek güç adaptörü
  • Apple, “Mac dizüstü bilgisayarınızla birlikte gelen gibi daha yüksek watt’lı bir USB-C güç adaptörünü… iPad’inizle birlikte kullanarak daha hızlı şarj edebileceğinizi” söylüyor
  • Bunlara MacBook’larla birlikte gelen veya ayrı olarak satılan Apple 29, 30, 35, 61, 67, 87 veya 140W USB-C Güç Adaptörü dahildir
  • Ayrıca şunu da kullanabilirsiniz: 20W’ın üzerinde üçüncü taraf USB-C şarj cihazı Anker’in kompakt 30W, 40W çift portlu USB-C şarj cihazı veya 65W 3 portlu şarj cihazı gibi hızlı iPad şarjı için
  • iPad’i daha hızlı şarj etmek için bir ipucu daha: Ekranı kapatın ve/veya Uçak modunu açın.
  • Daha eski Lightning iPad’lerinizle daha yüksek güçlü şarj cihazları da kullanabilirsiniz, ancak bunlar modern USB-C iPad’ler kadar hızlı şarj etmeyecektir

Tıpkı iPhone veya Mac gibi, iPad’iniz de güç kaynağından ne kadar güç çekeceğini kendisi belirler; bu nedenle, iPad’in kullanabileceğinden çok daha fazla güç sağlayabilen güç adaptörlerini kullanmak güvenlidir.

İşte Apple’ın iPad’i mümkün olduğunca hızlı bir şekilde çalıştırma konusundaki tam açıklaması:
Mac dizüstü bilgisayarınızla birlikte gelen gibi daha yüksek watt’lı bir USB-C güç adaptörünüz varsa, daha hızlı şarj için bunu iPad’inizle kullanabilirsiniz. Ayrıca iPad’inizi bilgisayarınızdaki USB-C bağlantı noktasına bağlayarak da şarj edebilirsiniz.
İlginçtir ki Apple, iPhone’unuzu hızlı şarj etme konusunda olduğu gibi iPad’i hızlı şarj etme konusunda özel bir destek dokümanına sahip değil.

İlgili Haberler