SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » MAGAZİN » Ivana Sert’in oğlu büyüdü: Anne-oğul pozu beğeni topladı

Ivana Sert’in oğlu büyüdü: Anne-oğul pozu beğeni topladı

Ivana Sert'in oğlunu görenler gözlerine inanamıyor! Ivana Sert'in oğlu büyüdü yakışıklılığı ile göz doldurdu! Detayları haberimizde.

Yayınlanma:
ABONE OL
Ivana Sert’in oğlu büyüdü: Anne-oğul pozu beğeni topladı

Ivana Sert’in oğlunu görenler gözlerine inanamıyor! Ivana Sert’in oğlu büyüdü yakışıklılığı ile göz doldurdu! Detayları haberimizde.

Tanınan modacı Ivana Sert, oğlu Ateş’le tatilin tadını çıkartmaya devam ediyor. Ivana Sert’in oğluyla çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşmasıyla Ateş’in yakışıklı bir erkek olması takipçilerinin dikkatlerden kaçmadı. 2004-2013 seneleri arasında ünlü iş adamı Yuldar Sert’le evlenen Sert’in 2006 doğumlu oğlu Ateş resmen annesinin boyunu aştı. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

IVANA SERT’İN OĞLU BÜYÜDÜ

Ivana Sert’in oğlu Ateş’i gören herkes, yakışıklılığını dile getiriyor. İri yapılı bir genç olan Ateş’in son halini gören herkes ona hayranlıkla bakmakta. Ivana Sert ve oğlu Ateş’in tatilde birlikte verdiği poz, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yerini aldı. 2006 senesinde doğan Ateş şu an 17 yaşındadır. Geçtiğimiz zamanlarda gelecek planlarından bahseden Ateş’in en büyük hayalinin oyuncu olmak olduğundan bahsetmişti. Ateş: ” İsviçre’de turuzim okumayı hedefliyorum.

İLGİLİ HABER Türk popunun devlerinden Metin Arolat hayatını kaybetti!
Ivana Sert'in oğlunu görenler gözlerine inanamıyor! Ivana Sert'in oğlu büyüdü yakışıklılığı ile göz doldurdu! Detayları haberimizde.

Ivana Sert'in Oğlu Büyüdü

Babamın işini büyütmek istiyorum. Oyunculuk da ilgi alanlarımdan biri. Babam bu kararıma karışmıyor. Annemse bu konuda bana oldukça destek veriyor. Oyunculuk eğitimi almak da hedeflerimin arasında. Oyunculuk eğitimi yalnızca ekranda oyunculuğu değil, insanlarla nasıl iyi etkileşim kuracağınızı da öğretir. Bundan dolayı oyunculuk eğitiminin faydalı olabileceğini düşünüyorum.” şeklinde konuşmuştu.

İlgili Haberler