SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » HABER » İzmir Torbalı’da Bir Binada Tüp Patlaması Sonucu 5 Kişi Öldü 57 Kişi Yaralandı

İzmir Torbalı’da Bir Binada Tüp Patlaması Sonucu 5 Kişi Öldü 57 Kişi Yaralandı

Yayınlanma:
ABONE OL
İzmir Torbalı’da Bir Binada Tüp Patlaması Sonucu 5 Kişi Öldü 57 Kişi Yaralandı

İzmir Torbalı, Ayrancılar Mahallesi Barış Manço Caddesinde bugün öğlen saatlerinde (13:00) 5 katlı bir binanın alt katındaki restoranda patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre, 3 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği, 36 vatandaşımızın da yaralandığı açıklanmıştı.

Ölü ve yaralı sayısının artmasından endişe edilirken korkulan oldu ve son belirlemelere göre, yaralı sayısı 57’ye ölü sayısı da 5’e yükseldi. Yaralı sayısındaki artışa, mahallede semt pazarının kurulması gösterildi.

Edinilen ilk bilgilere göre patlamaya sayi tipi tüpün neden olduğu söylendi. Yaralılar acilen en yakın hastanelere kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Patlamayla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya‘nın 17:00’de yaptığı açıklamada; 5 kişinin yaşamını yitirdiği, 57 kişinin de yaralandığını söyledi. Yerlikaya ayrıca; “olay bölgesine İl AFAD’a ait 2 araç ve 9 personel, İl Sağlık Müdürlüğünden 8 ambulans 2 UMKE ekibi ve 36 personel sevk edildi” açıklamasını yaptı.

Yerlikaya açıklamasını; “Patlamada maalesef 4 vatandaşşımız hayatını kaybetmiş, 35 vatandaşımız da yaralanmıştır. Hayatını Kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmeti yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Konuya ilişkin tahkikat devam etmektedir. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir.” şeklinde sonlandırdı. Daha sonra açıklamasını güncelledi, ölü sayısının 5 ve yaralı sayısının 57 olduğu konusunda bilgilendirdi.

İlgili Haberler