SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » OTOMOBİL » James Bond’un yıllardır kayıp olan aracı bambaşka bir yerde bulundu

James Bond’un yıllardır kayıp olan aracı bambaşka bir yerde bulundu

James Bond hayranları müjde! Film severlere heyecan verici bir haber, 25 yıldır kayıp olan Aston Martin DB5, Orta Doğu'da ortaya çıktı.

Yayınlanma:
ABONE OL
James Bond’un yıllardır kayıp olan aracı bambaşka bir yerde bulundu

James Bond hayranları müjde! Film severlere heyecan verici bir haber, 25 yıldır kayıp olan Aston Martin DB5, Orta Doğu’da ortaya çıktı.

Sinema severlerinin yakinen tanıdığı en ikonik araçlarından biri olan James Bond’un Aston Martin DB5’i, 25 yıllık süren bilinmezliğin ardından nihai sonuca kavuştu. Goldfinger ve Thunderball gibi unutulmaz filmlerde yer alan bu özel otomobil, 1997 yılında Florida’daki bir depodan çalınmış ve uzun yıllar boyunca iz bırakmadan ortadan yok olmuştu. 

İLGİLİ HABER Yeni Peugeot 3008 ve E-3008’in satış fiyatları belli oldu
James Bond hayranları müjde! Film severlere heyecan verici bir haber, 25 yıldır kayıp olan Aston Martin DB5, Orta Doğu'da ortaya çıktı.

25 Yıllık Gizem Çözüldü

Sinema tarihine altın harflerle yazılmış olan o ikonik casus karakter James Bond’un en ünlü aracı olan Aston Martin DB5, 25 yıl sonra Orta Doğu’da bir evde bulundu. Çeşitli unutulmaz filmlerde en az başrol kadar ün elde etmiş otomobil, 1960’ların sonunda çekimlerden sonra tüm özel ekipmanları sökülerek standart hale getirilmişti.

James Bond’un Aston Martin

Ancak, Bond hayranı bir koleksiyoner olan Gavin Keyzar, bu aracı satın aldıktan sonra tüm ekipmanları yeniden ekletti. Araç, daha sonra birkaç kez el değiştirdikten sonra 1997 yılında Florida’daki bir depodan esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu.

Hazine Değerinde

Goldfinger ve Thunderball gibi filmler başta olmak üzere birçok önemli başyapıt filmde kullanılan Aston Martin DB5 yeniden gündeme birinci sıradan giriş yaptı. Aracın 25 milyon dolar değerinde olduğu belirtiliyor. Bunun yanı sıra araç yalnız film sektörü değil klasik otomobil koleksiyonerleri tarafından da büyük bir ilgi ile takip ediliyor.

Sinema ve Otomobil Dünyasının Merkezi Noktasında

Yıllar sonra bulunan Aston Martin DB5 bir tek filmi sevenler değil tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. Bir nevi sembol konumunda bulunan ünlü araç ile ilgili Art Recovery International tarafından araç sahibini çağrı yapıldığı bilgisine ulaşıldı. Aracın iadesinin yapılması üzerinde ikazda bulunduğu belirtilirken ayrıca olayın hukuki sürece tabi olabileceğinin de altı çizildi. 

İlgili Haberler