SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » SPOR » Jude Bellingham müstehcen hareket nedeniyle UEFA tarafından soruşturmaya alındı

Jude Bellingham müstehcen hareket nedeniyle UEFA tarafından soruşturmaya alındı

Yayınlanma:
ABONE OL
Jude Bellingham müstehcen hareket nedeniyle UEFA tarafından soruşturmaya alındı

İspanya La Liga’nın son şampiyonu olan Real Madrid takımında forma giyen 21 yaşındaki genç İngiliz futbolcu Jude Bellingham skandal bir olayla karşımıza çıktı. Olağanüstü performansıyla adından sıkça söz ettiren tecrübeli isim UEFA tarafından soruşturmaya alındı. Slovakya maçında Bellingham’ın müstechen hareketi tartışma başlattı.

UEFA tarafından bugün duyurulan soruşturma kararı, Bellingham’ın uygun davranış kurallarını ihlal ettiğini vurguluyor. Genç oyuncunun maçta gerçekleştirdiği skandal hareket yalnızca Slovaklar tarafından değil, dünya genelinde büyük bir tepkiye neden oldu. Birçok internet kullanıcısı Bellingham’ın bu davranışını sosyal medya üzerinden sert bir şekilde eleştirdi.

Jude Bellingham skandal hareketiyle tepki çekti

Dün akşam EURO 2024 turnuvası kapsamında oynanan İngiltere – Slovakya maçı 2-1’lik skorla sona erdi. Maçın ilk yarısında henüz 25. dakikada Ivan Schranz’ın golüyle Slovaklar öne geçse de son dakikalarda İngilizler durumu toparlamayı başardı. Maçın 91. dakikasında Harry Kane skoru beraberliğe taşırken, uzatmalarda 90+5’te gelen Bellingham’ın muazzam golü İngiltere’yi bir üst tura taşıdı.

Bellingham

Attığı golden sonra büyük bir sevinç yaşayan Jude Bellingham bu sırada o skandal hareketi gerçekleştirdi. Kutlama esnasında oyuncu ellerini genital bölgesine koyarak tribünlerle göz göze geldi.

Bellingham’ın skandal hareketi sonrası sosyal medyada büyük bir tartışma başlarken, UEFA da konuya el atarak oyuncuya karşı soruşturma açtı. Jude Bellingham, UEFA tarafından ceza alması halinde muhtemelen bir sonraki maçta forma giyme şansı elde edemeyecek.

İlgili Haberler