SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » OYUN » Just Dance 2025 birçok ünlü şarkıcıyı bir araya getiriyor

Just Dance 2025 birçok ünlü şarkıcıyı bir araya getiriyor

Yayınlanma:
ABONE OL
Just Dance 2025 birçok ünlü şarkıcıyı bir araya getiriyor

Ubisoft tarafından geliştirilip yayınlanan Just Dance serisi dünya çapında büyük bir popülerlik yakaladı. İlk defa 2009 yılında Wii oyun konsolunda yayınlanan oyun, o tarihten bu yana her sene yeni bir oyunla hayranları karşısına çıktı.

Oyuncuların ekrandaki dans hareketlerini takip edip eğlenceli bir şekilde vakit geçirmelerine imkan tanıyan oyun, her yıl popüler birçok şarkı ve dans hareketiyle oyunseverleri mutlu etmeye devam ediyor. Popüler oyunun 2025 sürümünde ise çok sayıda sevilen şarkıcının parçalarına yer verileceği ortaya çıktı.

Just Dance 2025 şarkıları belli oldu

Ubisoft’tan gelen bilgilere göre çok yakında duyurulması beklenen Just Dance 2025 oyununda popüler birçok şarkı yer alacak. Pop ve rock ağırlıklı bir listeyle karşımıza çıkmaya hazırlanan oyunda aşağıdaki şarkıların oyunculara sunulacağı onaylandı:

  • “Poker Face” (2008) – Lady Gaga
  • “yes, and?” (2024) – Ariana Grande
  • “Basket Case” (1994) – Green Day
  • “Unstoppable” (2016) – Sia
  • “Calabria 2007” (2007) – Enur ft. Natasja

Tabii ki de Just Dance 2025 yalnızca yukarıdaki şarkılarla sınırlı kalmayacak. Yukarıda yer alan şarkılar resmi olarak onaylanmış parçalardan oluşurken, oyunda toplamda 40 yeni şarkının bulunacağı ifade ediliyor.

Just Dance 2025’in bir diğer önemli yeniliği ise Egzersiz Modu adı verilen yeni mod seçeneği olacak. Bu mod ile birlikte oyuncuların kolayca kalori yakmalarına yardımcı olacak çeşitli dans figürleri sunulacak.

2009 yılından bu yana hayatımızda olan Just Dance serisi yeni oyunla birlikte 16. oyununu hayranlarına sunmuş olacak. Müzik ile dansı oldukça eğlenceli şekilde bir araya getiren oyun Ekim ayında Nintendo Switch, Xbox Series X/S ve PlayStation 5 konsollarında yayınlanacak.

İlgili Haberler