SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » EKONOMİ » Kırtasiye masrafları bu yıl velilerin cebini yakacak

Kırtasiye masrafları bu yıl velilerin cebini yakacak

Bu sene masraflar kat kat artıyor! Tüm detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
ABONE OL
Kırtasiye masrafları bu yıl velilerin cebini yakacak

Bu sene masraflar kat kat artıyor! Tüm detaylar haberimizde.

Yeni eğitim öğretim dönemi için geri sayım başladı! Kırtasiye fiyatları cep yakıyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KIRTASİYE FİYATLARI ARTTI

Yeni eğitim öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala velilerin kırtasiye alışverişleri de başladı. Kırtasiyeciler zincir marketlerde kırtasiye ürünü satılmasından rahatsız olduğunu söylerken marketlerin satışlarını düşürdüğünü söylüyorlar. Kırtasiye fiyatları ise ürüne göre değişkenlik gösteriyor. Kaliteli malzeme almak isteyen veliler 5 bin TL’ye kadar alışveriş yaparken bazı veliler 1000 TL’ye alışverişlerini tamamlıyor. Kırtasiye dükkanı olan İlyas Cesur da kaliteli kırtasiye ürünleriyle ilgili önemli bilgiler verdi. Tüm Kırtasiyeciler Derneği Başkanı Vecdet F. Şendil ise kırtasiye ürünlerinde güven oranının yüzde 99 oranında olduğunu söyleyerek şunları söylüyor; ‘Velilerimizin kendine 12 ay boyu hizmet veren, işi kırtasiye olan, ürünleri bilen, onları doğru ürüne yönlendiren, sorularına cevap alacağı, zengin ürün çeşitliliği olan kırtasiye perakendecilerini tercih etmelerini öneririm. Veliler özellikle boya kalemlerinde CE işareti ve EN71 standartlarına uygundur ibaresinin olduğuna bakmalı. 

İLGİLİ HABER Milyonlarca çalışan emekliye GSS prim ödemesi şoku!
Bu sene masraflar kat kat artıyor! Tüm detaylar haberimizde.

güncel kırtasiye fiyatları

Sprey boya ve yapıştırıcının su bazlı olması ve solvent içermemesi gerekiyor. Veliler satın aldığı ürünün güvensiz olduğuna inanırsa tuketici.gov.tr siteden ya da ALO 175 hattından şikayet oluşturabilir.’ Tüm Kırtasiyeciler Derneği Genel Sekreter İrem Özkal ise kırtasiye fiyatlarıyla ilgili şunları söylüyor; ’30 TL’ye de kuru boya satılıyor, 300 TL’ye de. Çantalar için de fiyatlar değişiyor. 500 TL ile 5 bin TL’ye satılan çantalar var. Hedefimiz orta halli ailelerin ihtiyaçlarını güvenilir şekilde karşılayabilmesi. Kırtasiye eğitim sektörüne hizmet eden bir sektördür. Bir kırtasiyede denetlenen çok seçenekli ürünler var. En ucuzu markette satılıyor algısı yanlış. Velilerimiz en uygun fiyatlı kırtasiye ürünlerine kırtasiyelerden ulaşabilir.’ Kırtasiyelerde güncel olarak ortalama fiyatlar şu şekilde;

Yazı defteri 28 TL, resim defteri 30 TL, makas 28 TL, yapıştırıcı 25 TL, kalemlik 75 TL, kalemtraş 12 TL, silgi 9 TL, 12’li kurşun kalem 57 TL, kırmızı kalem 10 TL, sayı çubuğu ile fasulye 50 TL, abaküs 80 TL, oyun hamuru 75 TL, 12’li kuru boya 55 TL, 12’li pastel boya 52 TL, 10’lu elişi kağıdı 22 TL, suluk 120 TL, beslenme çantası 170 TL, sırt çantası 500 TL.

İlgili Haberler