SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » SAĞLIK » Lazersiz yüzdeki bıyık tüylerini yok etme yöntemleri!

Lazersiz yüzdeki bıyık tüylerini yok etme yöntemleri!

Kadınların en büyük problemlerden biri de istenmeyen tüyler! Lazersiz bıyık tüylerini almak mümkün mü? Bu yöntemle lazersiz bıyık tüylerinizi alabilirsiniz. İşte bıyık tüyü alma yöntemleri...

Yayınlanma:
ABONE OL
Lazersiz yüzdeki bıyık tüylerini yok etme yöntemleri!

Kadınların en büyük problemlerden biri de istenmeyen tüyler! Lazersiz bıyık tüylerini almak mümkün mü? Bu yöntemle lazersiz bıyık tüylerinizi alabilirsiniz. İşte bıyık tüyü alma yöntemleri…

Bıyık tüyleri büyük bir dert olmaktadır. Bu yöntem ile bıyık tüylerinizi yok edebilirsiniz. Lazer olmadan kısa süre içinde tüylerinizi yok edeceksiniz.

bıyık alma

İLGİLİ HABER Canan Karatay’dan 7000 yıllık doğal ilaç önerisi! Birkaç damlasıyla bile tam bir şifa deposu
Kadınların en büyük problemlerden biri de istenmeyen tüyler! Lazersiz bıyık tüylerini almak mümkün mü? Bu yöntemle lazersiz bıyık tüylerinizi alabilirsiniz. İşte bıyık tüyü alma yöntemleri...

Kadınlar için istenmeyen tüyler büyük bir problemlerden biri. Birçok yöntem kullanılsa da kesin çözüm bulmak zor. Lazer olmadan bıyık tüylerini almak mümkün mü sorusu sıkça sorulmaktadır.

AĞDA İLE BIYIK TÜYLERİNİ YOK EDEBİLİRSİNİZ

Lazersiz tüy alma yöntemlerinden en popüler yöntemi ağdadır. Bu yöntem sayesinde uzun süre tüylerinizi alabilirsiniz. Ancak tüyleri alırken çok dikkatli olmanız gerekir. Çünkü çok sıcak ağda ve kalitesiz ağda ciltte tahrişe ve yaralanmalara neden olabilir. Bu nedenle epilasyon tercihi ve uygulama yöntemi oldukça önemlidir.

TÜY DÖKÜCÜ KREM İKE BIYIK TÜYLERİNİ YOK EDEBİLİRSİNİZ

Son zamanlarda en çok kullanılan yöntemlerden biri de tüy dökücü kremlerle bıyık tüylerinin alınmasıdır. Bu yöntemi kullanarak istenmeyen tüylerden acı çekmeden kurtulabileceksiniz. Ayrıca ürün kaliteli ise vücudunuzda herhangi bir alerjik reaksiyon oluşmayacaktır. İstenmeyen tüylerden kurtulmak istiyorsanız tüy dökücü kremleri gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

İP İLE BIYIK TÜYLERİNİ YOK ETME

İp ile bıyık tüylerini almak eski çağlardan beri kullanılan yöntemlerden biridir. Önce ip halka haline getirilir, sonra bükülür ve bıyık kırpma işlemi uygulanır. Bu sayede kısa sürede tüm tüylerden kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Ancak bu yöntem biraz acı verebilir.

CIMBIZ İLE BIYIK TÜYLERİNİ ALMA

İstenmeyen tüylerden kurtulmanın bir başka yolu da cımbız kullanmaktır. Bu yöntem genellikle acı verici olduğundan son çare olarak kullanılır. Sadece evde bıyık almak istiyorsanız cımbız kullanabilirsiniz.

İlgili Haberler