SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » EKONOMİ » LPG’ye zam geldi: Akaryakıt fiyatları güncellendi

LPG’ye zam geldi: Akaryakıt fiyatları güncellendi

Akaryakıt fiyatlarına gelen indirim yüzleri güldürdü! İşte güncel fiyat listesi...

Yayınlanma:
ABONE OL
LPG’ye zam geldi: Akaryakıt fiyatları güncellendi

Akaryakıt fiyatlarına gelen indirim yüzleri güldürdü! İşte güncel fiyat listesi…

24 Ağustos 2024 itibarıyla Türkiye genelinde akaryakıt fiyatlarında önemli değişiklikler yaşandı. Orta Doğu’daki petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve döviz kuru değişiklikleri, akaryakıt fiyatlarının üzerinde etkili oldu.

Benzin fiyatlarına yapılan son düzenlemeyle 1 lira 45 kuruşluk bir indirim uygulandı. Bu indirimle birlikte İstanbul’un Avrupa Yakası’nda benzinin litre fiyatı 43,24 TL’ye, Anadolu Yakası’nda ise 43,11 TL’ye geriledi. Ankara’da benzin litre fiyatı 43,54 TL, İzmir’de ise 43,99 TL olarak belirlendi.

İLGİLİ HABER Milyonlarca çalışan emekliye GSS prim ödemesi şoku!
Akaryakıt fiyatlarına gelen indirim yüzleri güldürdü! İşte güncel fiyat listesi...

Öte yandan, motorin grubunda da önemli bir değişiklik yaşandı. Önceki gün yapılan açıklamalara göre motorin fiyatlarında 91 kuruşluk bir indirim beklenirken, bugünden itibaren pompa fiyatlarına 78 kuruşluk bir indirim yansıdı. İstanbul’un Avrupa Yakası’nda motorin litre fiyatı 43,15 TL olurken, Anadolu Yakası’nda 43,09 TL’ye düştü. Ankara’da motorin litre fiyatı 43,57 TL, İzmir’de ise 44,07 TL olarak belirlendi.

akaryakıt fiyatları

LPG fiyatlarında ise artış gözlemlendi. Bugün itibarıyla LPG’ye 42 kuruş zam yapıldı. İstanbul’un Avrupa Yakası’nda LPG litre fiyatı 23,71 TL, Anadolu Yakası’nda 23,19 TL olarak belirlendi. Ankara’da LPG litre fiyatı 23,74 TL, İzmir’de ise 23,49 TL oldu.

Bu değişiklikler, araç sahiplerinin akaryakıt alımlarını planlarken dikkatli olmalarını ve fiyatları düzenli olarak takip etmelerini gerektiriyor. Brent petrol ve döviz kuru gibi faktörlerin akaryakıt fiyatları üzerindeki etkisi devam ederken, piyasa koşullarına bağlı olarak fiyatlarda daha fazla değişiklik yaşanabilir.

İlgili Haberler