SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » OTOMOBİL » Merakla beklenen MG ZS için tanıtım tarihi belli oldu

Merakla beklenen MG ZS için tanıtım tarihi belli oldu

MG'nin yeni model arabası ZS'nin ne zaman tanıtılacağı dört gözle bekleniyor! Detaylar haberimizde...

Yayınlanma:
ABONE OL
Merakla beklenen MG ZS için tanıtım tarihi belli oldu

MG’nin yeni model arabası ZS’nin ne zaman tanıtılacağı dört gözle bekleniyor! Detaylar haberimizde…

MG Motor, 2017 yılında piyasaya sürdüğü kompakt crossover modeli MG ZS’nin yeni neslini 28 Ağustos’ta tanıtmaya hazırlanıyor. İngiliz-Çin ortaklığının ürünü olan MG ZS, bu güncelleme ile hem tasarımında hem de güç ünitelerinde önemli değişiklikler sunacak.

Yeni MG ZS’nin ilk görselleri, modelin tasarımında önemli yenilikler barındırdığını ortaya koyuyor. Ön yüzde, daha alçak konumlandırılmış ızgara ve yeni ışık imzasına sahip farlar dikkat çekiyor. Yan profil, klasik kapı kolları ve minimal tavan barları ile geleneksel çizgilerini korurken, arka bölümde yeniden tasarlanan tampon ve yeni ışıklandırma takımı göze çarpıyor.

İLGİLİ HABER Yeni Peugeot 3008 ve E-3008’in satış fiyatları belli oldu
MG'nin yeni model arabası ZS'nin ne zaman tanıtılacağı dört gözle bekleniyor! Detaylar haberimizde...

Mevcut MG ZS serisinin elektrikli ve benzinli versiyonları, yeni modelle birlikte evrim geçiriyor. Yeni ZS, tam hibrit bir versiyonla donatılacak. Bu hibrit sistem, 194 bg’lik bir kombine çıkış sunan MG3’ün güç ünitesinden alınmış. Hibrit güç ünitesi, 3 vitesli otomatik şanzımanla eşleştirilmiş 1,5 litrelik benzinli motor ile şarj edilemeyen 1,83 kWh bataryadan oluşan bir elektromotoru içeriyor.

mg zs

Yeni MG ZS, fiyat/performans oranı açısından sınıfının en dikkat çekici modellerinden biri olmaya aday. Güncellenmiş özellikleri ve yenilikçi hibrit teknolojisi ile kullanıcılarına cazip bir seçenek sunması bekleniyor.

Yeni MG ZS hakkında daha fazla detay ve fiyat bilgisi için 28 Ağustos’u beklemek gerekecek. Bu tarihte, MG Motor’un tasarım ve teknoloji alanındaki en son yeniliklerini daha yakından görebileceğiz.

İlgili Haberler