SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » GÜNDEM » Meteoroloji 5 ili sağanak yağış için uyardı

Meteoroloji 5 ili sağanak yağış için uyardı

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın illeri ve bu illerin çevreleri için sağanak yağış uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

Yayınlanma:
ABONE OL
Meteoroloji 5 ili sağanak yağış için uyardı

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın illeri ve bu illerin çevreleri için sağanak yağış uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul’da yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yayımlanan son hava durumu tahminlerinde Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın illerinde yarın sabah sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağmur sırasında ani su baskını, yıldırım, lokal dolu, kuvvetli rüzgar gibi olumsuz etkilere karşı dikkatli olunması gerekiyor.

İSTANBUL’A DA UYARI YAPILDI!

Meteoroloji 5 ili sağanak yağış için uyardı

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yayınlanan açıklamada, yarın sabah İstanbul genelinde, özellikle kuzey ilçeler ve İstanbul Boğazı’nda yerel olmak üzere kuvvetli sağanak yağış ve aynı zamanda gök gürültülü sağanak yağmur bekleniyor. 

İlgili Haberler