SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » GÜNDEM » MHP’de şok eden ayrılık: Bahçeli istifasını kabul etti

MHP’de şok eden ayrılık: Bahçeli istifasını kabul etti

MHP'de ayrılık yaşanıyor! O isim istifa etti! Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
ABONE OL
MHP’de şok eden ayrılık: Bahçeli istifasını kabul etti

MHP’de ayrılık yaşanıyor! O isim istifa etti! Detaylar haberimizde.

Üç dönemdir MHP Milletvekili Arzu Erdem, dün sosyal medyadan istifa edeceğini duyurdu. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Arzu Erdem’in istifasının kabul edildiğini açıklayarak, “Bunun partimizle hiçbir ilgisi yok” dedi. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

MİLLETVEKİLİ ARZU ERDEM İSTİFA ETTİ

Cumhur İttifakı ortaklarından Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) ses getiren istifa meydana geldi. 25, 26 ve 27. dönem İstanbul milletvekilliği yapan ve üst kurul delegesi olan Arzu Erdem sosyal medya hesabı aracılığı ile yaptığı duyuruda partisinden istifa ederek ayrıldığını açıkladı. MHP’li İsmet Büyükataman ise sosyal medya hesabı ile yaptığı duyuruda, “Arzu Erdem’in MHP eski milletvekili ünvanını kullanarak yaptığı çalışmalar Milliyetçi Hareket Partisi’nin programı değil kendi şahsi çalışmalarıdır” ifadelerini kullanarak parti ile alakası olmadığını belirtti. 

İLGİLİ HABER Tokat’ta zihinsel engelli genç, bıçakla bir kadına saldırdı!
MHP'de ayrılık yaşanıyor! O isim istifa etti! Detaylar haberimizde.

Arzu Erdem İstifasını Verdi

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman milletvekilinin istifasının kabul edildiğinin bilgisini kamuoyuyla paylaştı. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: “Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifasını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Arzu Erdem’in istifası partimiz tarafından kabul edilmiştir.”

İlgili Haberler