SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » SPOR » Nacho’dan Real Madrid’e duygusal veda

Nacho’dan Real Madrid’e duygusal veda

Yayınlanma:
ABONE OL
Nacho’dan Real Madrid’e duygusal veda

34 yaşındaki tecrübeli futbolcu Nacho, Real Madrid takımına veda etti. Artık İspanya La Liga devinde forma giymeyecek olan yıldız defans oyuncusu, yeni takımına giderken Real Madrid taraftarına duygusal bir vedada bulundu.

Real Madrid’in eski takım kaptanı olan İspanyol savunma oyuncusu Nacho, Valdebebas’taki yirmi yılı aşkın kariyerini Suudi Arabistan’a taşıdı. Al Qadisiyah takımı ile anlaşan ve muhtemelen kariyerini burada tamamlamayı planlayan Nacho şu sözlerle taraftarına veda etti:

“24 yıllık mutlak özveri, tutku ve coşkunun ardından sizlere veda ediyorum. Beni kulübü için her şeyini veren bir genç oyuncu olarak hatırlamanızı isterim. Kalbimin derinliklerinden teşekkür ederim. Bugünden itibaren bu inanılmaz aileden gelen her şampiyonluğu ve her golü haykıracağım. Real Madrid her zaman kalbimde olacak! Yakında görüşürüz…”

Nacho

24 yıldır Real Madrid takımında forma giyen başarılı oyuncu uzun süre yedek kulübesinde yer alsa da her zaman takımın savunma bölümünde önemli ve güvenilir bir isim olarak biliniyordu. Gerektiği zaman defanstan çıkıp kanat veya orta saha mevkilerinde de forma giyen yıldız, bu sayede çok yönlü bir oyuncu olduğunu tüm dünyaya ispatladı.

Nacho yıllardır ter döktüğü Real Madrid takımında şimdiye kadar toplam 364 maçta forma giydi. 16 gole imzasını atan tecrübeli yıldız, aynı zamanda 10 asist gerçekleştirdi. 2023-24 sezonunda takımın kaptanı olan oyuncu beşer tane La Liga ve Dünya Kulüpler Kupası şampiyonluğunda rol oynadı. Aynı zamanda altı Şampiyonlar Ligi kupası kaldırdı.

İlgili Haberler