SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » SPOR » Oğuzhan Özyakup 31 yaşında futbol kariyerini noktaladı

Oğuzhan Özyakup 31 yaşında futbol kariyerini noktaladı

Beşiktaş'ın efsane ismi Oğuzhan Özyakup kariyerini sonlandırdığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Yayınlanma:
ABONE OL
Oğuzhan Özyakup 31 yaşında futbol kariyerini noktaladı

Beşiktaş’ın efsane ismi Oğuzhan Özyakup kariyerini sonlandırdığını açıkladı. İşte ayrıntılar…

Beşiktaş’ın efsane isimlerinden biri olan Oğuzhan Özyakup, 31 yaşında profesyonel futbol kariyerini sonlandırdığını açıkladı. Kariyerinde Beşiktaş’ın yanı sıra A Milli Futbol Takımı’nda da önemli başarılara imza atan Özyakup, futbolseverler tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Özyakup, 2012 yılında Beşiktaş’a transfer olduktan sonra kulüp tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Siyah-beyazlı formayla 3 Süper Lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa kazanan Özyakup, toplamda 43 kez A Milli Futbol Takımı’nın formasını giydi. Beşiktaş’ın tarihindeki önemli başarılarında büyük pay sahibi olan oyuncu, 2022 yılında kulüpten ayrılarak Hollanda’nın Fortuna Sittard takımına transfer olmuştu.

İLGİLİ HABER Ahmet Çakar’ın istifa kararında dikkat çeken Galatasaray detayı!
Beşiktaş'ın efsane ismi Oğuzhan Özyakup kariyerini sonlandırdığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Futbolu bıraktığını kişisel sosyal medya hesapları üzerinden duyuran Özyakup, futbol kariyerindeki unutulmaz anılardan ve başarılarından bahsetti. “Çok şanslıyım ki, hep hedefi ve hayalleri olan takımlarda oynama şansı yakaladım. Şampiyonluklar ve kupalar kadar özel, hiçbir zaman unutamayacağım maçlar oynadım. Ancak son 2 sezonda oynadığım futbol tarzından mutlu olmadığımı ve istediğim noktanın uzağında olduğumu fark ettim,” ifadelerini kullanan Özyakup, bu kararın kendisi için kolay olmadığını belirtti.

oğuzhan özyakup

Özyakup, kariyerindeki tekliflere teşekkür ederek, “Ben kendimi her zaman Beşiktaşlı Oğuzhan olarak hissettiğim ve her zaman da öyle anılmak istediğim için başka bir kulüpte oynamam mümkün değildi. Futbola verdiğim sonsuz sevgi ve değere karşılık yeterli hedefler olmadığı için profesyonel futbol kariyerimi sonlandırma kararı aldım,” dedi.

Beşiktaş Kulübü, Özyakup’un futbolu bırakma kararını sosyal medya üzerinden paylaştığı bir mesajla duyurdu ve “Kariyerinde emeği olan herkese teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz,” dedi. Taraftarlar ise sosyal medyada, Özyakup’a olan sevgilerini ve minnettarlıklarını dile getirerek, “Sen bizim için hep 150 milyon eurosun” ve “Seni hep 2015-2016 Oğuzhan olarak hatırlayacağız” gibi mesajlar paylaştı.

Oğuzhan Özyakup’un futbolu bırakması, hem Beşiktaş taraftarları hem de futbolseverler için büyük bir kayıp olarak değerlendiriliyor. Ancak, onun Beşiktaş’taki efsanevi performansı ve futbol tarihindeki yeri, her zaman hatırlanacak.

İlgili Haberler