SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » OYUN » PS5’e 14 Kasım’da yeni oyun geliyor

PS5’e 14 Kasım’da yeni oyun geliyor

Lego Horizon Adventures 14 Kasım'da PS5, Nintendo Switch ve PC platformlarında çıkacak! Bu tarih, PSN Store'da ortaya çıkan sızıntılarla doğrulandı. Klasik Lego parçalarıyla Horizon evrenine girmeye hazırlanın. İşte detaylar...

Yayınlanma:
ABONE OL
PS5’e 14 Kasım’da yeni oyun geliyor

Lego Horizon Adventures 14 Kasım’da PS5, Nintendo Switch ve PC platformlarında çıkacak! Bu tarih, PSN Store’da ortaya çıkan sızıntılarla doğrulandı. Klasik Lego parçalarıyla Horizon evrenine girmeye hazırlanın. İşte detaylar…

Oyun dünyasında heyecan yaratan oyun Lego Horizon Adventures’ın çıkış tarihi belli oldu! Sony’nin PlayStation Network (PSN) mağazasından alınan bilgiler, merakla beklenen ürünün 14 Kasım’da PlayStation 5, Nintendo Switch ve PC platformlarında oyuncularla buluşacağını ortaya koyuyor. Detaylar haberimizde…

İLGİLİ HABER Oyunseverlere kötü haber: Riot Games’ten dev zam
Lego Horizon Adventures 14 Kasım'da PS5, Nintendo Switch ve PC platformlarında çıkacak! Bu tarih, PSN Store'da ortaya çıkan sızıntılarla doğrulandı. Klasik Lego parçalarıyla Horizon evrenine girmeye hazırlanın. İşte detaylar...

dizi

PS5, SWİTCH VE PC’YE GELECEK DEV OYUN SIZDIRILDI!

Lego Horizon Adventures, 14 Kasım’da PS5 Switch ve PC platformlarında satışa sunulacak. Sızıntı, PSN Store’da ortaya çıktı.

Video oyunları dünyasının en çok beklenen ürünlerinden biri olan Lego Horizon Adventures, sonunda çıkış tarihini doğruladı. Sony’nin PlayStation Network (PSN) mağazasında yer alan bir ipucu, oyunun 14 Kasım’da PlayStation 5, Nintendo Switch ve PC platformlarına çıkacağını ortaya çıkardı. Bu bilgi henüz resmi bir açıklama ile desteklenmese de oyunla ilgili hala çok şey bekleniyor. bu tarihin doğruluğu. Lego Horizon Adventures, Sony ve Lego Group işbirliğiyle geliştirilen ve Sony’nin popüler “Horizon” evreninde geçen bir oyundur. Bu yeni ürün, oyunculara klasik Lego yapı taşlarıyla dolu bir dünyada benzersiz bir macera sunmayı vaat ediyor.

LEGO HORİZON ADVENTURES, 14 KASIM’DA PS5 SWİTCH VE PC PLATFORMLARINA GELİYOR

Oyuncular Lego karakteri Aloy ile tanışacak ve Lego versiyonuyla yaratılan Horizon dünyasını keşfedecekler. Bu dünya uzaktan bile dev Lego bloklarından oluşan alanlarla dolu ve dinozor benzeri dev makineler bu dünyada dolaşıyor.

 Oyunun hikayesi, orijinal Horizon serisindeki temaları ve karakterleri Lego formatında yeniden canlandırıyor. Ana karakterimiz Aloy, çocukluğunda bir mağarada bulunmuş ve deneyimli bir avcı olan Rost tarafından büyütülmüştür.

Aloy bir gün gerçek kaderini keşfetmek için bir yolculuğa çıkar. Bu yolculukta, eski bir bilim adamı olan Elizabeth’in holografik rehberliğinde, güneşe tapan bir grubun lideri olan Helis’i ve onun gizemli kötü güçlerle bağlantısını keşfetmeye çalışacaktır.

Lego Horizon Adventures yalnızca tek oyunculu modda değil, aynı zamanda bölünmüş ekranda veya çevrimiçi olarak iki oyunculu işbirliği modunda da oynanabilir. Bu özellik, oyunun aileniz ve arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirme fırsatı sunmasını sağlar. Özellikle Lego bloklarını seven ve Horizon oyun serisine hayran olanlar için bu oyun kaçıramayacağınız bir oyun gibi görünüyor.

İlgili Haberler