SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » MAGAZİN » Reha Muhtar’ın oğlu kaçırılma iddialarına yanıt verdi

Reha Muhtar’ın oğlu kaçırılma iddialarına yanıt verdi

Reha Muhtar yoğun bakıma alındı! İşte bilmeniz gerekenler...

Yayınlanma:
ABONE OL
Reha Muhtar’ın oğlu kaçırılma iddialarına yanıt verdi

Reha Muhtar yoğun bakıma alındı! İşte bilmeniz gerekenler…

İstanbul Sarıyer’deki evinde geçirdiği kaza sonucu ağır yaralanan ünlü televizyoncu Reha Muhtar, hastaneye kaldırıldı ve entübe edildi. Muhtar’ın sağlık durumu ciddiyetini korurken, bu üzücü olayın ardından ortaya çıkan ailevi krizler dikkat çekti.

Reha Muhtar’ın eski eşi, oyuncu Deniz Uğur, kazanın ardından oğlu Poyraz’a ulaşamadığını belirterek, çocuğunun kaçırıldığını iddia etti. Uğur, eski eşi Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı tarafından Poyraz’ın alıkonulduğunu öne sürdü. Deniz Uğur, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Poyraz’ın kendisine verilmesini talep etti.

İLGİLİ HABER Türk popunun devlerinden Metin Arolat hayatını kaybetti!
Reha Muhtar yoğun bakıma alındı! İşte bilmeniz gerekenler...

Ancak, Poyraz Muhtar’ın bir video yayınlayarak bu iddialara yanıt vermesi, durumu daha da karmaşıklaştırdı. Poyraz, videoda, annesinin kaçırılma iddialarının yanlış olduğunu, kendisinin babasının evinde olduğunu ve burada kedisi ile köpeğine bakmak zorunda olduğunu belirtti. Poyraz, evde mutlu olduğunu ve başka bir yere gitmek istemediğini vurguladı.

reha muhtar

Reha Muhtar’ın eski eşi Nilüfer, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, iddiaların tamamen asılsız olduğunu belirtti. Nilüfer, dört gündür Bodrum’da tatilde olduğunu ve olayın ardından Ayşe Nazlı’nın Poyraz’ı babasının evine götürdüğünü açıkladı. Nilüfer, Poyraz’ın evde kalmak istediğini ve bu isteğin ailesi tarafından yerine getirildiğini söyledi. Ayrıca, Nilüfer, çocuğun kaçırıldığı iddialarının iftira olduğunu ve bu tür iftiralarla uğraşmak istemediğini ifade etti.

Aile içindeki bu gerginlikler, Reha Muhtar’ın sağlık durumunun yanı sıra, ailenin iç dinamiklerini de ortaya koyuyor. Poyraz’ın babasının yanında kalma isteği ve aile üyelerinin açıklamaları, durumun çözülmesi için daha fazla açıklığa kavuşturulması gereken bir dizi sorunu beraberinde getiriyor.

İlgili Haberler