SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » SPOR » Ricardo Quaresma uzun süre sonra sahalara dönüyor

Ricardo Quaresma uzun süre sonra sahalara dönüyor

Quaresma 40 yaşında sahalara geri dönüyor! CSKA 1948 ile anlaşma sağlandı! İşte detaylar...

Yayınlanma:
ABONE OL
Ricardo Quaresma uzun süre sonra sahalara dönüyor

Quaresma 40 yaşında sahalara geri dönüyor! CSKA 1948 ile anlaşma sağlandı! İşte detaylar…

Portekiz futbolunun önemli isimlerinden Ricardo Quaresma, 40 yaşında sahalara dönüyor. Son olarak 2022 yılında Vitoria forması giyen ve o zamandan beri profesyonel futbol oynamayan Quaresma, Bulgar ekibi CSKA 1948 ile anlaşma sağladı. Bu transfer, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı ve hem Quaresma hem de CSKA 1948 için heyecan verici bir dönemin başlangıcı için heyecanlı bir başlangıca imza attı.

Beşiktaş’ın efsanevi oyuncusu olarak tanınan Quaresma, 2010-2013 ve 2015-2019 yıllarında toplam yedi sezon boyunca siyah-beyazlı formayı terletti. Beşiktaş’ta geçirdiği süre boyunca 227 maçta 38 gol ve 78 asistle etkileyici bir performans sergileyen Quaresma, iki Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. Beşiktaş’taki başarıları ve unutulmaz yetenekleriyle Türk futbolseverlerin hafızasında iz bıraktı.

İLGİLİ HABER Ahmet Çakar’ın istifa kararında dikkat çeken Galatasaray detayı!
Quaresma 40 yaşında sahalara geri dönüyor! CSKA 1948 ile anlaşma sağlandı! İşte detaylar...

quaresma

CSKA 1948 ile yaptığı ilk görüşmede olumlu sonuç alan Quaresma’nın transferi, sözleşmedeki son detayların netleşmesiyle resmi olarak tamamlanacak. Quaresma’nın geri dönüşü, Bulgar futboluna olan katkısının yanı sıra, futbolseverlerin onun olağanüstü yeteneklerini yeniden izleme fırsatını da sunacak.

Ricardo Quaresma’nın yeni kulübü CSKA 1948 ile yapacağı bu yolculuk, futbol kariyerinde önemli bir adım olabilir ve onun yetenekleriyle bir kez daha büyük bir etki yaratması bekleniyor.

İlgili Haberler