SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » HABER » Rusya savaşa devam ediyor: 51 kişi öldü

Rusya savaşa devam ediyor: 51 kişi öldü

Rusya Ukrayna'nın Poltava kentine füze saldırısı düzenledi. Saldırıda yüzlerce kişi yaralandı, 51 kişi hayatını kaybetti.

Yayınlanma:
ABONE OL
Rusya savaşa devam ediyor: 51 kişi öldü

Rusya Ukrayna’nın Poltava kentine füze saldırısı düzenledi. Saldırıda yüzlerce kişi yaralandı, 51 kişi hayatını kaybetti.

Rusya ile Ukrayna arasında savaş sürüyor. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Rusya’nın Poltava’ya düzenlediği saldırıda 51 kişinin hayatını kaybettiğini ve yüzlerce kişinin yaralandığını açıkladı.

rusya ukrayna

İLGİLİ HABER Venezuela’da Noel tarihi değişti!
Rusya Ukrayna'nın Poltava kentine füze saldırısı düzenledi. Saldırıda yüzlerce kişi yaralandı, 51 kişi hayatını kaybetti.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy’nin paylaştığı güncel bilgilere göre Rus ordusunun Poltava’ya düzenlediği saldırının sonuçları ortaya çıktı. Zelenskiy, yapılan son değerlendirmelere göre 51 kişinin hayatını kaybettiğini, 271 kişinin yaralandığını duyurdu. Rusya’nın saldırıda iki balistik füze kullandığının tespit edildiğini belirten Zelenskiy, olay yerindeki incelemelerin sürdüğünü ve soruşturmanın başlatıldığını ifade etti.

Poltava’daki Saldırının Hedefleri Belirlendi

Rusya’nın Poltava’ya düzenlediği füze saldırısının hedefleri netleşmeye başladı. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, yaptığı açıklamada saldırıda bir eğitim kurumunun kısmen yıkıldığını ve yanındaki hastanenin de hasar gördüğünü belirtti. Zelenskiy, saldırının sivil hedeflere yönelik olduğunu ve büyük bir yıkıma neden olduğunu vurguladı.

İlgili Haberler