SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » TEKNOLOJİ » Samsung, Galaxy S24 Ultra İçin One UI 7’yi Geliştirmeye Devam Ediyor

Samsung, Galaxy S24 Ultra İçin One UI 7’yi Geliştirmeye Devam Ediyor

Yayınlanma:
ABONE OL
Samsung, Galaxy S24 Ultra İçin One UI 7’yi Geliştirmeye Devam Ediyor

Samsung, One UI 6.1 güncellemesini birçok modeline yayınlamaya devam ederken yeni sızıntılar Android 15 tabanlı One UI 7 güncellemesinin geliştirilmeye çoktan başladığını gösterdi.

One UI 6.1 güncellemesi, yapay zeka tabanlı Galaxy AI desteğini birçok modele getiriyor. Bu güncellemeyle kullanıcıların akıllı telefonlarını daha verimli ve kullanıcı dostu hale getirerek günlük işlerini kolaylaştıracaklar.

Galaxy S24 UltraKullanıcıları One UI 7 İçin Hazır Olun!

Yalnız Samsung’un geliştirme aşamasında olduğu yeni One UI 7 güncellemesiyle ilgili heyecan da gün geçtikçe artıyor. Son sızıntılara göre, Samsung’un üst düzey modeli Galaxy S24 Ultra için One UI 7 üzerinde çalışıldığı belirtiliyor. Buradan da Samsung’un One UI 7 beta programının yakında başlayabileceğini anlıyoruz.

Samsung’un beta programı, kullanıcı geri bildirimlerini toplamak ve yeni özellikleri test etmek için bir fırsat sunmasının yanında, Galaxy S24 serisi ve katlanabilir cihazlar, beta güncellemesine ilk katılanlar arasında yer desek hata etmiş olmayız sanırım.

Türkiye’deki Galaxy kullanıcıları da beta programına katılma olasılığına sahip olabilirler ama (resmi duyuru yapılmadığı için) bu kesin değil.

One UI 6.1 güncellemesini kontrol etmek isteyen kullanıcılar a da, Ayarlar uygulamasına giderek Yazılım Güncellemesi bölümünden kontrol edebilirler diyelim.

Samsung’un gelecek güncellemeleriyle ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz. Bir sonraki teknoloji haberimizde görüşmek üzere..

İlgili Haberler