SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » HABER » Siirt Eruh’ta Bir Araç 200m Yükseklikten Dereye Düştü. Sürücü Hayatını Kaybetti

Siirt Eruh’ta Bir Araç 200m Yükseklikten Dereye Düştü. Sürücü Hayatını Kaybetti

Yayınlanma:
ABONE OL
Siirt Eruh’ta Bir Araç 200m Yükseklikten Dereye Düştü. Sürücü Hayatını Kaybetti

Siirt‘in Eruh ilçesine bağlı Yanılmaz Köyü’nde meydana gelen kazada, bir otomobil 200 metre yüksekliğindeki uçurumdan dereye düştü. Kazada sürücü A.Ö. hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre sürücü A.Ö.’nün kullandığı otomobil, Eruh ilçesine bağlı Yanılmaz köyü yakınlarında kontrolden çıkarak uçurumdan dereye düştü. Çevrede bulunan vatandaşlar, kazayı fark ederek durumu hemen yetkililere bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, AFAD, UMKE, ERKUT (Eruh Arama ve Kurtarma) ve jandarma ekipleri sevk edildi. Hurdaya dönen araçtaki sürücü A.Ö.’nün hayatını kaybettiği tespit edildi. Sürücünün cansız bedeni, ekiplerin 3 saat süren yoğun çalışması sonucunda araçtan çıkarıldı. Cenaze, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazanın kesin nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı. Olayın görgü tanıkları, kazanın şokunu yaşadıklarını belirterek, “Sabah saatlerinde bir gürültü duyduk. Dışarı çıktığımızda bir otomobilin uçurumdan düştüğünü gördük ve hemen yetkililere haber verdik” dedi.

Siirt Eruh’ta yaşanan bu üzücü kazada hayatını kaybeden A.Ö.’ye Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

İlgili Haberler